Cocktailsmagning og kursus med Timm Vladimir

495,00kr.

Cocktailsmagning i København

Her byder Timm Vladimirs Køkken i Valby velkommen til aften hvor du får lov at smage på forskellige cocktails, samtidig med du bliver uddannet i at lave dine egne velsmagende cocktails, så behøver du ikke længere betale for dyre drinks i byen.

De veluddannede kursusholdere tager dig med ind i mixologiens verden og introducere dig alle de forskellige teknikker og redskaber man bruger til at lave gode cocktails med. Kurset varer 2 timer.

 

Beskrivelse

Dette event byder på et god blanding af smagning og kursus hvor du lærer noget nyt. Elsker du selv at lave og drikke cocktails eller kender du en der gør, så er dette en oplevelse du ikke kan være foruden.

Det er et aftenkursus hvor du lære om de forskellige teknikker der bliver brugt når man lave cocktails i verdensklasse. Du lære også hvordan man bruger disse teknikker til at sammensætte ingredienser på den helt rigtig måde for at få en kvalitets cocktail.

De teknikker og cocktailressourcer og ingrdienser du lære om er blandt andet:

  • Is
  • Stiring
  • Shaking
  • Tilsmagning
  • Glastyper
  • Smagskombinationer
  • Anretning

Efter en fantastisk oplevelse i Timm Vladimirs Køkken vil du og alle de andre kursusdeltagere være i stand til at lave rigtig gode drinks hjemme i eget køkken.

Praktisk info:

Sted: Valby
Arrangør: Timm Vladimirs Køkken
Varrighed: 2 timer
Cocktails: 3 cocktails

Er du ikke interesseret i denne cocktailkursus/cocktailsmagning kombination, kan du se andre cocktailsmagninger lige her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cocktailsmagning og kursus med Timm Vladimir”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *