Ølsmagning hos Wintercoat

299,00kr.

Ølsmagning i Aarhus

Prisen er for 2 personer. Det koster 149,50 kr. pr. ekstra person.

Wintercoat er et af Danmarks bedste mikrobryggerier, som er beliggende i Aarhus. Et lille hyggeligt bryggeri hvor passionen og kærligheden til øllen er i højsædet, hvilket også sætter sit aftryk på smagen i deres øl.

Et besøg hos Wintercoat inkludere rundvisning på bryggeriet, med fortælling om ølproduktionen og bryggeriets historie, samt smagning af 5-6 af deres bedste øl. I alt en oplevelse der tager 2-3 timer i selskab med andre der deler din passion for øl.

 

Beskrivelse

Mikrobryggerier har i mange år haft stor fremgang i Danmark og er poppet op overalt. Kvaliteten af øllen på disse mikrobryggerier er bare blevet bedre og bedre, og det betyder også at dem der ikke har kunne holde kvaliteten højt snart er sorteret fra.

Her har du muligheden for at komme til en ølsmagning på et af Danmarks absolut bedste mikrobryggerier. Det er passionen og kærligheden til ølbrygningen der vægtes højst på Wintercoat mikrobryggeri og det kan mand også smage i deres øl.

Et besøg hos Wintercoat er en oplevelse i ligeså hø grad som det er en ølsmagning. Det er hyggeligt og lærerigt, som du får en rundvisning på bryggeriet i en større gruppe med andre ølinteresserede personer. Der bliver forklaret og fortalt livligt om processen og historien bag bryggeriet. Efter rundvisningen vil du og de andre deltagere blive budt på smagning af 5-6 øl i deres skænkestue. I alt en oplevelse der tager 2-3 timer.

Praktisk info:

Sted: Sabro, Aarhus
Arrangør: Wintercoat mikrobryggeri
Varrighed: 2-3 timer
Øl: 5-6 forskellige

Er denne ølsmagning ikke noget for dig, så kan du finde andre ølsmagninger lige her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ølsmagning hos Wintercoat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *