Chokoladesmagning

Er du interesseret i at deltage i en chokoladesmagning, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig finde alle chokoladesmagninger i danmark i den nærmeste fremtid. Jeg kan godt forstå at du vil prøve en chokoladesmagning, for det er ren nydelse for ganen.
Chokolade er danskernes foretrukne slik. Vi danskere spiser i gennemsnit 8,6 kilo chokolade om året, hvilket er fjerdemest af alle lande i hele verden. Vi kan derfor konstatere at vi elsker chokolade herhjemme. Man siger jo at det er sundt at spise varieret, så hvorfor ikke spise nogle af de 8,6 kilo chokolade på en chokoladesmagning så du får lidt forskelligt.

Her på siden har vi samlet et alle chokoladesmagninger der finder sted i Danmark. Der er afholdes chokoladesmagninger i hele landet af nogle af de mest anerkendte chokolademagere, men der afholdes flest i de store byer: København, Odense, Århus og Aalborg.

Hvad er en chokoladesmagning?

Til en chokoladesmagning får du lov til at gå amok i chokolade. Du betaler en pris og får mulighed for at smage på al den chokolade der bliver serveret. Chokladesmagning kan forekomme i forskellige typer, nogle steder er det en decideret smagning, hvor de andre steder minder mere om et kursus, hvor du har mulighed for at lære at lave din egen chokolade og tage den med hjem. Chokoladesmagninger er noget af det lækreste du kommer til at opleve.

Chokoladesmagninger 2018

Der bliver afholdt chokoladesmagninger hele tiden og det er ikke så mærkeligt taget i betragtning hvor meget vi danskere kan lide det. Her på siden kan se alle de chokoladesmagninger og chokoladekurser der bliver afholdt i 2018. Vi opdatere løbende siden med nye smagninger, så du altid kan se hvad du har af muligheder for at deltage i en smagning.

Der afholdes flest chokoladesmagninger i de største danske byer:

Arrangører

Der er mange arrangører af chokoladesmagninger. I Danmark er der nogle kendte chokolademagere der jævnligt afholder smagninger af deres chokolade. Peter Beier er en af de største chokolademagere i Danmark og afholder jævnligt smagninger flere steder i landet. Derudover er der rigtig mange chokoladeforretninger der afholder smagninger og der bliver også arrangeret food tours i storbyerne der ofte går forbi en chokoladeforretning. Her kan du læse lidt mere om de største arrangører af chokoladesmagninger.

Peter Beier

Peter Beier er en familie virksomhed stiftet i 1996 af Peter Beier selv. Peter Beier er uddannet chocolatier, og har uddannelser fra Danmark, England, Frankrig, Belgien og Spanien. Allerede som 22-årig blev Peter Beier udnævnt som chef fra Magasin du Nord’s chokoladeafdeling og siden har han haft stor succes med sin egen virksomhed.

Produktionen af Peter Beier chokolade foregår i dag, i fine rammer, på Ørsholt Gods, der ligger en halv times tid nord for København. Det er også her de selv dyrker mange af alle deres råvarer, som bruges en den populære Peter Beier chokolade og som er en del af deres jord-til-bord koncept. Det er et koncept hvor de selv har kontrol over alle råvarer der kommer i deres chokolade, således ejer de også deres egen kakaobønneplantage i den Dominikanske Republik. Alle deres chokolader er håndlavet og har vundet flere danske og internationale priser.

Søberg Chokolade

Søberg Chokolade er oprindeligt en chokoladeforretning beliggende i Aalborg, men er siden starten i 2015 vokset og tæller i dag også café og foredrag, dog stadig med chokolade som udgangspunktet. Det startede med fokus på den økologiske chokolade, men nu er sortimentet udvidet meget og omfatter også ikke øko chokolade, men fælles for al chokoladen er at der er lagt vægt på den bagvedliggende historie, så du er sikret chokolade fra ordentlige forhold i høj kvalitet.

I dag er en stor del af Søberg Chokolade, de mange chokoladesmagninger de afholder, hvor der både bliver smagt på chokolade, men også fortalt på livet løs om historien og metoden bag chokoladen. Søbergs butik ligger stadig kun i Aalborg, hvor de fleste af deres chokoladesmagninger også foregår.

Det Søde Liv

Det Søde Liv arbejder lidt bredere end bare med chokolade, de arbejder nemlig med alle former for søde sager. Det Søde Liv består af flere ting, en online webshop, en fysisk butik og så kan du tage forskellige kurser hos dem, hvoraf et af dem er et chokoladekursus.

Det Søde Liv sælger et udvalg af kvalitetsprodukter indenfor slik, men derudover fremstiller de også deres egen chokolade, deres egne flødeboller og deres egne bolcher. Alt sammen kan du også selv lære at lave ved at tage et af deres populære kurser, som fx deres chokoladekursus.

Chokoladesmagning.dk

Chokoladesmagning.dk beskæftiger sig udelukkende med afholdelse af chokoladesmagninger. Der bliver ofte afholdt anderledes og spændende chokoladesmagninger af Chokoladesmagning.dk, fx kan du prøve deres Rom- og chokoladesmagning. Det er en spændende arrangør da det ofte prøver noget nyt og kombinere forskellige smagninger.