Sider med smagninger, madoplevelser og madkurser

Vi har valgt at gøre det nemt for dig at finde smagninger på forskellige produkter rundt omkring i Danmark. Det har vi gjort ved at samle alle smagninger indenfor forskellige kategorier, så du hurtigt kan finde en der passer til din kalender. Herunder kan du se et overblik over de smagninger du kan finde på siden.

Forside: Find en smagning – Først og fremmest vil vi gerne give dig et fuldt overblik over alle smagninger i Danmark, hvad end det er drikke, mad eller noget tredje. Vi giver det mest komplette over blik over smagninger i Danmark.

 • Vinsmagning – Vinsmagninger er den mest populære form for smagning i Danmark, det mærker vi tydeligt. Vi gør derfor vores ypperste for at informere dig om de bedste, mest populære og nyeste vinsmagninger hele tiden.
 • Ølsmagning – Øl er en af de mest serveret og drukket væsker i Danmark og Europa for den sags skyld. Her har vi samlet alle ølsmagninger der finder sted i Danmark i den nærmeste fremtid.
 • Romsmagning – Rom er blandt andet hovedingrediensen i Mojito, men alene kan det også smage fremragende, da det kan forekomme let drikkeligt og sødt i forhold til andre spirtusser. På siden her kan du få et overblik over alle romsmagninger i Danmark.
 • Whiskysmagning – Whisky er en kraftigt smagende alkoholisk drik, som fungere godt alene. Her kan du se hvor du an prøve at smage på whiskyer i Danmark i den nærmeste fremtid.
 • Ginsmagning – Gin Tonic drinken er altid blevet drukket meget herhjemme i Danmark og udvalget af gin og tonic vand har udviklet sig meget. Til en ginsmagning kan du smage på forskellige gin og tonic vand i forskellige interessante sammensætninger. Vi har lavet overblikket over ginsmagninger til dig her.
 • Cocktailsmagning – Få her et overblik over alle cocktailsmagninger og cocktailkurser i Danmark. Vi samlet oplevelser og tilbud fra flere forhandlere.

Oversigten over chokoladesmagninger

Chokoladesmagning – Chokolade er danskernes foretrukne slik, derfor er en chokoladesmagning også tit en god gave el. en god oplevelse at gøre sammen. Der er mange dygtige chokolademagere i Danmark som du kan besøge for en god smagning.

Peter Beier chokoladebrunch – Chokolade kan opleves på mange måder, vi kan bestemt anbefale brunch-måden. Peter Beier der har udemærket sig inden for chokolade afholder altid lækre chokoladebrunch på en af deres 3 steder i København.
Peter Beier chokoladesmagning – Den rene chokoladesmagning er forbliver den lækreste, så derfor er det også denne du skal give i gave til en der elsker chokolade el. til dig selv hvis det er dig der elsker chokolade. Igen kan det anbefales at besøge Peter Beier.

Smag på julen

Vi byder en hver mulighed for at smage på noget nyt eller lækkert velkommen. Juletiden er oplagt til netop dette og traditionen med julekalender og adventskalender er efterhånden bragt godt ind i mad og drikke universet. Derfor har vi også valgt at lave en række guides til dig med de bedste jule- og adventskalendre med mad og drikke.

 • Julekalender med rom – I julen kommer man ikke udenom diverse spiritus, da det både varme i vinteren og er tradition at have til de mange julefrokoster og -middage i december. En rom jule- el. adventskalender kan hjælpe med netop dette.
 • Julekalender med whisky – Det drikkes rent med eller uden is og kommer fra mange steder i verden med sit eget særpræg. Ja det er whisky og det er populært. Kan du godt lide whisky, så prøv en lækker jule- el. adventskalender med den herlige drik.
 • Julekalender med gin – Gin er en af de foretrukne spiritus hos danskerne og derfor vil der sikker være mange der har interesse i en jule- el. adventskalender med gin og tonic vand. Giv en til dig selv el. en du holder af.
 • Julekalender med cognac – Cognac er ikke nødvendigvis en favorit hos langt de fleste danskere, men til de få der godt kan lide cognac er der altså en lækker adventskalender med cognac.
 • Julekalender med portvin – Til julen høre uden tvivl en portvin især til desserten juleaften. Forbered ved at smage 4 adventsportvine el. 24 i en portvinsjulekalender, så du ved lige hvilken flaske du skal investere i til juleaftens dessert.
 • Julekalender med te – Intet er så sødt som at drikke julete i julen, hvis du spørger mig. Det er min absolutte favorit te, men den smage kun godt når det er jul. Alt andet te smager også bedre i julen da det forbindes med hygge. Få en ny kop te hver dag med en te julekalender.
 • Julekalender med kaffe – Selvom det er jul skal du formentlig stadig have din dejlige kop morgenkaffe. Hvorfor ikke nuancere smagen lidt med en advent- el. julekalender med kaffe?
 • Julekalender med lakrids – Slik og søde sager høre også julen til, ligesom gaver, alkohol og hygge gør det. En måde at få søde sager på i december måned kan være med en lakrids julekalender fra fx Johan Bülow, men der er også mange andre.
 • Julekalender med chokolade – Vi kender alle og er formentlig også vokset op med den klassiske chokolade julekalender fra supermarkedet til 10 el. 20 kr. Men det kan gøre meget bedre, bare tag et kig på disse chokolade julekalendre.