Champagnesmagning

Her finder du et overblik over alle champagnesmagninger der finder sted i Danmark i den kommende tid. Vi opdatere løbende siden med nye champagne- og boblesmagninger, så du altid har muligheden for at deltage i de bedste smagninger i landet. Du kan også altid holde dig opdateret om nye champagnesmagninger eller smagninger generelt via vores nyhedsbrev.

Mest populære champagnesmagninger

Champagnesmagning hos Champagne Guru

i København

Pris: 499,00 kr.

Champagnesmagning med macarons

i København

Pris: 349,00 kr.

Mangler din champagnesmagning her?

Send en mail til os på hej@hlonline.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Tidligere afholdte champagnesmagninger

Champagnesmagning hos Frédéric Terrible

i København

Pris: 240,00 kr.

Champagne er en eksklusiv drik, som mange primært forbinder med nytårsaften. Men champagne kan drikkes til mange andre lejligheder året rundt. I virkeligheden handler det bare om at bryde med den tradition man har, og få øjnene op for hvad champagne ellers har at byde på. Det kan du til en champagnesmagning, hvor du vil smage forskellige champagner, måske parret med mad og snacks, og få viden om hvad champagne fungere særligt godt til.

Hvad får man ud af en champagnesmagning?

Du vil du naturligvis få nogle gode smagsoplevelser, men en champagnesmagning kan være meget mere af dét. Champagnesmagninger afholdes af profesionelle med en passion for champagne, som nøje udvælger de bedste og mest spændene flasker at servere. Hertil kommer stemning, atmosfære og alt den information og historiefortælling man får ved at blive serveret af en professionel der virkelig ved hvad han/hun snakker om.

Champagnesmagning for 2

Champagne er en af de mest eksklusive nydelser – men det er også en af de mest romantiske. En champagnesmagning er en oplagt mulighed for at tage én du holder af med ud på en unik oplevelse – om det er konen/manden, kæresten eller første date, vil en champagnesmagning give jer en aften I husker. Og næste gang I er en tur i byen – ja så ved I måske hvilken champagne I skal drikke.

Champagnesmagning for flere

Champagne er heldigvis ikke kun forbeholdt det romantiske. Er du ude med vennerne eller veninderne, kan en champagnesmagning være en rigtig sjov oplevelse. De forskellige smage vil helt sikkert give jer noget at snakke om, og champagnens eksklusive natur vil gøre det til en oplevelse I vil huske. Champagnesmagning kan være en helt perfekt måde at starte en aften i byen på, eller som afslutning på en god dag.

Arrangører

Fælles for de arrangører der tilbyder champagnesmagning, er at de forstår at udnytte champagnens potentiale som noget ekslusivt, fornemt og lækkert. Er du til champagnesmagning, vil du blive forkælet af alle sanser, og få en oplevelse der er langt fra hverdagen. Læs mere om vores samarbejdspartnere nedenfor:

Champagne Guru

Som ambassadøre for det anerkændte mærke Bouzy Champagne, er Champagne Guru en af de mest velkendte champagneforhandlere herhjemme. Drevet af de to champagneentutiaster Leilani og André Clausensom som kun importerer de bedste flasker fra Frankrig. Dertil afholder Champagne Guru forskellige events, champagnesmagninger og laver luksus-gaveæsker med de fineste bobler.

Vintage Champagne

Danmarks største champagnebar, som ligger lige ud til Søerne i København, har siden 2013 opbygget Danmarks største udvalg af champagne, med over 200 forskellige flasker. Drevet af en kærlighed til champagnen, er Vintage Champagne idag et af de bedste steder herhjemme at smage på de gyldne bobler.

Det er dog ikke kun champagne du får mulighed for at smage. Vintage Champagne samarbejder bl. a. med den franske desertkok Frédéric Terrible, og her får du muligheden for at smage eksklusive og lækre Macarons – selvfølgelig sammen med god champagne.