Tesmagning

Her finder du et overblik over alle tesmagninger der finder sted i Danmark i løbet af de det næste års tid. Der bliver løbende tilføjet flere tesmagninger til siden, som de bliver annonceret af arrangørerne. Vælg blandt tesmagningerne herunder for at læse mere og købe billetter.

Mest populære tesmagninger

tesmagning hos simply tea

i Aarhus

Pris: 349,00 kr.

Mangler din tesmagning her?

Send en mail til os på hej@findsmagning.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Nogen tænker måske te som noget kedeligt og feminint man kun drikker når man er syg. Den opfattelse er der mange der har, men det er synd for dem der har det på den måde, for te har så meget mere at byde på. Vi har set at der er dukket flere og flere former for te op i Danmark i løbet af de seneste par år og i helt almindelige supermarkeder er udvalget blevet rigtig stort. Ved at deltage i en tesmagning vil du smage på en masse nye smagsvarianter og lære hvordan man brygger den bedste te, for at opnå den mest optimale smag, duft og effekt på kroppen. Find tesmagninger i hele Danmark i oversigten herover.

Tesmagning i 2019

Teens popularitet i Danmark er faktisk i stigning, og det er ikke kun de tehandlerne der kan mærke det. Salget i supermarkederne er steget de seneste par år, og selvom at mange supermarkeder har fået et større og bedre udvalg, kan der alligevel være langt fra de færdigkøbte tebreve, til asiens stolte, tedrikkende kulturarv.

En tesmagning vil tage dig på en rejse til østen, med unik og autentisk te, samt vejlede dig i de forskellige slags te. Ofte vil en tesmagning være kombineret med teens historie, og give et indblik i processen fra plantage til færdig te.

Tesmagning for to

Måske ved dig og din partner ikke så meget om te. Måske er i eksperter. Uanset hvad, kan en tesmagning for to være en god oplevelse for både sind og smagsløg. I vil sammen blive præsenteret for en masse forskellige smage, samt historie og vejledning. Det kan give jer et rigtig godt indblik i, hvilke te I skal gå efter næste gang, og hvordan I laver den perfekte kop. En tesmagning kan derfor være en oplevelse der varer rigtig længe.

Arrangører

Der har længe eksisteret masser af tebutikker i Danmark, men de seneste par år er der flere der har åbnet dørene for folk der har lyst til at komme ind og smage lidt forskelligt.

Det giver rigtig god mening at der findes tesmagninger, da der med hundredevis af forskellige varianter, kan være håbløst for den almindelige forbruger at vide hvilken der er favoritten.

Nedenfor kan du se nogen af de bedste steder der tilbyder tesmagning som oplevelse.

Simply Tea

Simply Tea for deres te leveret som løse blade direkte fra Kina, og kan derfor byde på en meget autentisk teoplevelse fra det fjerne østen. Simply Teas mål har altid været at præsentere de bedste og mest unikke smagsoplevelser.