Cocktailsmagning

Her finder du et overblik over alle cocktailsmagninger der finder sted i Danmark i løbet af de det næste års tid. Der bliver løbende tilføjet flere cocktailsmagninger til siden, som de bliver annonceret af arrangørerne. Klik på arrangementerne herunder for at læse mere om hvert enkelt og købe billetter.

Mest populære cocktailsmagninger

Cocktailkursus og -smagning med Cocktailkursus.dk

i København

Pris: 700,00 kr.

cocktailsmagning og kursus med timm vladimir

i København 

Pris: 495,00 kr. 

cocktailsmagning for 2

i hele Danmark

Pris: 199,00 kr.

 

2 cocktail mixes fra barboo

Leveres til døren

Pris: 178,00 kr.

4 cocktail mixes fra barboo

Leveres til døren

Pris: 345,00 kr.

abonnement til deserved cocktails

Leveres til døren

Pris: 300,00 kr. om måneden

Mangler din cocktailsmagning her?

Send en mail til os på hej@findsmagning.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Tidligere afholdte cocktailsmagninger

Cocktail hos Nohrlund Cocktailfabrik

Pris: 450,00 kr.

Cocktails er væskens svar på et fremragende måltid. En cocktail består nemlig ofte af de bedste smagsvarianter blandet sammen til noget helt ubeskriveligt godt. Nu har du sikkert lyst til at drikke en cocktail, så er det godt vi har samlet alle de bedste cocktailsmagninger der bliver afholdt i Danmark her på siden.

Hvad er en cocktailsmaging?

En cocktail er en blanding af en masse gode spiritusser og mixere som fx juice og sodavand, så en til en cocktailsmagning har du altså muligheden for at smage på et væld af forskellige cocktails og dermed få øjnene op for nye cocktails, istedet for at drikke de klassiske mojitos og gin-tonics, som vi alle bestiller fordi vi ved hvad det er og er trykke ved det.

Der findes et væld af disse cocktailsmagninger i hele Danmark. Nogle af dem er stort opsat og handler kun om at smage så mange forskellige cocktails og spiritusser som muligt, mens der ved andre smagninger serveres et par cocktails på en bar som kan nydes med en du holder af.

Cocktailsmagninger 2018

Vi er din oversigt over alle cocktailsmagninger i Danmark i løbet af 2018. Du kan altid finde de nyeste, bedste og mest populære cocktailsmagninger her på siden. Der findes mange arrangører af cocktailsmagninger i Danmarks, men endnu flere caféer og barer der byder på en cocktailoplevelse. Du kan læse mere om udvalgte arrangører herunder.

Drinkssmagning

Mange forbinder måske en drink som noget lidt simplere som en rom og cola eller en gin og tonic, hvorimod en cocktail er lidt mere kompliceret – og lidt mere lækker. I virkeligheden er grænsen mellem de to ting lidt mere sløret, og en drink kan være mindst lige så lækker som en cocktail. En rom og cola er f. eks. ikke bare en rom og cola, hvis den bliver lavet af en passioneret og professionel bartender. Det hele handler og de rigtige ingredienser, og de rigtige folk bag baren.

På siden her kan du finde tilbud på både drinks og cocktail. Fælles for begge er, at de bliver lavet af folk som ved hvad de laver.

Gin og tonic-smagning

Gin og tonic er en af de mest populære drinks herhjemme, og er du til cocktailsmagning, har du også mulighed for at få den klassiske drink – garanteret med et unikt twist, for når en G&T bliver lavet af en professionel er der sjældent to der er ens, og der findes et hav af forskellige gin, tonics og garniture. Er du generelt mest til gin, skulle du måske hoppe over på vores side om ginsmagning.

Arrangører

Man kan dele arrangørerne af cocktailsmagninger op i to grupper. Der er det barer eller personer der har fokus på at man får en oplevelse af mange forskellige cocktails og går mere i detaljen med udførelsen af smagningen, og så er der de arrangører der blot vil byde på et par cocktails og så kan man ellers nyde dem som man vil. Begge typer er gode på hver sin måde, og herunder giver vi en lille præsentation af udvalgte arrangører af cocktailsmagninger.

Timm Vladimir’s køkken

Timm Vladimir blev kendt efter at have deltaget i TV3 programmet Masterchef. Efterfølgende har han udover at være dommer på bagedysten, startet sit eget køkken hvor han afholder kurser og smagninger i diverse mad og drikke discipliner. I køkkenet bliver der blandt andet afholdt cocktailskurser og smagninger med jævne mellemrum. Her lærer du en masse om det at sammensætte gode cocktails og får selvfølgelig også smagt på det du selv laver.

Nohrlund Cocktailfabrik

Nohrlund er om nogen specialiser i cocktails, og det er med et stort S. De laver udelukkende økologiske cocktails og har vundet flere internationale priser for deres sammensætning af cocktails. Det kan godt være at du har en favorit cocktail du altid bestiller i baren eller på klubben, men du skal ikke være så sikker på at det er den samme favoritcocktail du har efter du har deltaget i Nohrlunds cocktailsmagning.

Cocktailkursus.dk

Cocktailkursus.dk er en af Danmarks største leverandører af cocktailkurser, smagninger, catering og meget mere. De tilbyder mange forskellige ydelser, men fælles for dem alle er at de har noget med cocktails at gøre. Du kan som privatperson deltage i et af deres cocktailskurser, hvor de gør dig til ekspert i at sammensætte den perfekte cocktail og de spiser dig ikke bare af med klassiske cocktails som Mojito og GT.

Prøv en cocktail mix

Gider du ikke bevæge dig ud i verden for at deltage i en cocktailsmagning, eller vil du bare gerne lave nogle lækre cocktails med vennerne derhjemme, så skal du prøve en cocktail mix. Der findes mange forskellige slags cocktail mix, og de bliver leveret lige til døren, så det er nemt at komme igang!

Vi giver også et overblik over de forskellige cocktail mix, som du kan prøve her på siden. Det gør vi fordi vi gerne vil give alle muligheden for at smage cocktails på deres egne vilkår.