Cocktailsmagning

Her finder du et overblik over alle cocktailsmagninger der finder sted i Danmark i løbet af de det næste års tid. Der bliver løbende tilføjet flere cocktailsmagninger til siden, som de bliver annonceret af arrangørerne. Klik på arrangementerne herunder for at læse mere om hvert enkelt og købe billetter.

Cocktails er væskens svar på et fremragende måltid. En cocktail består nemlig ofte af de bedste smagsvarianter blandet sammen til noget helt ubeskriveligt godt. Nu har du sikkert lyst til at drikke en cocktail, så er det godt vi har samlet alle de bedste cocktailsmagninger der bliver afholdt i Danmark her på siden.

Hvad er en cocktailsmaging?

En cocktail er en blanding af en masse gode spiritusser og mixere som fx juice og sodavand, så en til en cocktailsmagning har du altså muligheden for at smage på et væld af forskellige cocktails og dermed få øjnene op for nye cocktails, istedet for at drikke de klassiske mojitos og gin-tonics, som vi alle bestiller fordi vi ved hvad det er og er trykke ved det.

Der findes et væld af disse cocktailsmagninger i hele Danmark. Nogle af dem er stort opsat og handler kun om at smage så mange forskellige cocktails og spiritusser som muligt, mens der ved andre smagninger serveres et par cocktails på en bar som kan nydes med en du holder af.

Cocktailsmagninger 2018

Vi er din oversigt over alle cocktailsmagninger i Danmark i løbet af 2018. Du kan altid finde de nyeste, bedste og mest populære cocktailsmagninger her på siden. Der findes mange arrangører af cocktailsmagninger i Danmarks, men endnu flere caféer og barer der byder på en cocktailoplevelse. Du kan læse mere om udvalgte arrangører herunder.

Arrangører

Man kan dele arrangørerne af cocktailsmagninger op i to grupper. Der er det barer eller personer der har fokus på at man får en oplevelse af mange forskellige cocktails og går mere i detaljen med udførelsen af smagningen, og så er der de arrangører der blot vil byde på et par cocktails og så kan man ellers nyde dem som man vil. Begge typer er gode på hver sin måde, og herunder giver vi en lille præsentation af udvalgte arrangører af cocktailsmagninger.

Timm Vladimir’s køkken

Timm Vladimir blev kendt efter at have deltaget i TV3 programmet Masterchef. Efterfølgende har han udover at være dommer på bagedysten, startet sit eget køkken hvor han afholder kurser og smagninger i diverse mad og drikke discipliner. I køkkenet bliver der blandt andet afholdt cocktailskurser og smagninger med jævne mellemrum. Her lærer du en masse om det a sammensætte gode cocktails og får selvfølgelig også smagt på det du selv laver.

Nohrlund Cocktailfabrik

Nohrlund er om nogen specialiser i cocktails, og det er med et stort S. De laver udelukkende økologiske cocktails og har vundet flere internationale priser for deres sammensætning af cocktails. Det kan godt være at du har en favorit cocktail du altid bestiller i baren eller på klubben, men du skal ikke være så sikker på at det er den samme favoritcocktail du har efter du har deltaget i Nohrlunds cocktailsmagning.

Cocktailkursus.dk

Cocktailkursus.dk er en af Danmarks største leverandører af cocktailkurser, smagninger, catering og meget mere. De tilbyder mange forskellige ydelser, men fælles for dem alle er at de har noget med cocktails at gøre. Du kan som privatperson deltage i et af deres cocktailskurser, hvor de gør dig til ekspert i at sammensætte den perfekte cocktail og de spiser dig ikke bare af med klassiske cocktails som Mojito og GT.