Portvinssmagning

Her finder du et overblik over alle portvinssmagninger der finder sted i Danmark i løbet af de det næste års tid. Der bliver løbende tilføjet flere portvinssmagninger til siden, som de bliver annonceret af arrangørerne. Vælg smagningerne nedenfor for at læse mere og bestille billetter.

Mest populære portvinssmagninger

Vinsmagning hos Nybom vine

 

Pris: 349,00 kr.

Mangler din portvinssmagning her?

Send en mail til os på hej@findsmagning.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Vin er bare steget og steget i popularitet i Danmark i de seneste mange årtier. Desværre er det ikke alle der har fået øjnene op for portvinen på samme måde som de har for rødvin, hvidvin og rosévin. Portvin er ellers en fantastisk drik med en dejlig sødme og høj alkoholprocent i forhold til almindelig vin. Kunne du tænke dig at prøve kræfter med portvinen, så kan du melde dig til en af de portvinsmagninger der bliver afholdt i Danmark, få overblikket herover.

Portvinssmagning i 2019

Portvin har altid være populært hos danskerne omkring højtider, her især julen. Men som nævnt er interessen for portvin ikke steget ligeså meget som interessen for andre vintyper i den seneste årrække og det er en skam, for portvin er fantastisk.

Hvis du gerne vil have øjnene op for hvad portvin er, så er det bedste sted at starte en portvinssmagning. Smagningerne med portvin kommer og går og du kan altid se de aktuelle portvinssmagninger her på siden. Til en portvinssmagning kan du forvente at smage på søde kraftige vine med en del mere alkohol end du kender fra alm. vin. Alkoholen gør kun noget godt for smagsoplevelsen, da portvin ellers ville være alt for sødt. Ofte vil portvinen være akkompagneret af lidt ost eller andre snacks.

Arrangører

Der er mange vinhandlere der jævnligt afholder portvinssmagninger el. vinsmagninger hvor det også er muligt at smage portvin. Du kan derfor som regel henvende dig hos din lokale vinhandel og høre hvornår de afholder den næste vinsmagning. Her på siden samler vi en del af de bedste portvinsbutikker og deres smagninger. Nedenfor kan du læse lidt mere om de mest populære smagesteder.

Duoro Winebar

Det kan anbefales at smage portvin på en vinbar. Vinbarer ligger mange steder i landet, men en af de absolut bedste indenfor portvin er Duoro Winebar fordi de har specialiseret sig i portugisisk vin, som er hvor portvinen kommer fra. Du finder altså ikke bare den mest kompetente vinbar her, men nok også den med det største udvalg af portvin i Danmark.

En typisk smagning hos Duoro Winebar vil vare 2 timers tid og du vil smage på omkring 10 forskellige portvine. Derudover vil de kompetente tjenere fortælle sig om portvin generelt, så du får en bedre forståelse for hvad det er og hvad det kræver at lave den. Du kan godt forvente at der bliver serveret lidt charcuteri og ost til.