Vinsmagninger i København og omegn

Leder du efter en vinsmagning i eller nær Købehavn? Så er du kommet til det helt rigtige sted, for vi samler nemlig alle de vinsmagninger vi kan i oversigten herunder. Øverst kan du se de mest populære vinsmagninger i København og omegn.

Populære vinsmagninger i København

Vinsmagning hos SMAGFØRST

København K

Pris: 299,00 kr.

Vinsmagning hos Kjær & Sommerfeldt

København K

Pris: 399,00 kr.

Vin og Live Jazz

København K

Pris: 249,00 kr.

Vin- og ostesmagning

Hørsholm

Pris: 395,00 kr.

Eksklusiv vinsmagning hos det ny teater

København V

Pris: fra 599,00 kr.

Sommelier-kursus hos Wineclass

København K

Pris: 2999,00 kr.

Lær at sætte vin til maden med Mads Cortsen

København S

Pris: 995,00 kr.

Mangler din vinsmagning her?

Send en mail til os på hej@findsmagning.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Tidligere afholdte vinsmagninger

Vinsmagning på NIMB Vinotek

i København

Pris: 299,00 kr.

Paint ‘n wine malekursus med vin

i København og Aarhus

Pris: 399,00 kr.

København er Danmarks største by og den er fyldt med massevis af oplevelser af forskellig art. En af de mest populære oplevelser i København er vinsmagninger, her bliver der blandt holdt mange vinsmagninger årligt i nogle af de mest berømte bygninger København, der er fx vinsmagning på børsen og vinsmagning i Politikens Hus. Men det er også mange andre vinsmagning på små caféer, restauranter og barer rundt omkring i byen og det er dem du kan finde her på siden.

Vinsmagninger hele året rundt

Vores mission er at hjælpe dig med at finde de bedste vinsmagning hele året rundt. Det skal være så nemt som muligt at finde en vinsmagning i og nær København. Derfor opdaterer vi også jævnligt vores oversigt når der dukker nye vinsmagninger op, eller arrangører kontakter os omkring en vinsmagning de afholder i København og omegn. Det betyder også at du kan komme til vinsmagning i alle årets 12 måneder:

 • Januar
 • Februar
 • Marts
 • April
 • Maj
 • Juni
 • Juli
 • August
 • September
 • Oktober
 • November
 • December

Om sommeren kan du tage til vinsmagninger og nyde lækre kolde hvid- og rosévine og evt. tage til en vinsmagning som opvarmning til en bytur. I efteråret kommer alle de nye vine på hylderne og tidligere års vine har måske nået nye højder, og du kan derfor være sikker på at smage en masse lækre rødvine fra hele verdenen. Om vinteren er der ikke noget bedre end at varme sig på lidt vin, hold smagløgene ved lige og tag til de mange vinsmagninger der holdes rundt omkring, når man nu alligevel er indendørs hele tiden. I foråret kommer lysten til hvid- og rosévine tilbage igen og det samme gør vejret til at drikke det. Foråret er derfor et oplagt tidpunkt at tage til vinsmagning hvis du vil smage det bedste hvid- og rosévin.

Vinsmagning i Kbh 2019

I 2019 kan vi allerede nu sige at der venter en lang række vinsmagninger der bliver rigtig gode. Vi har sørget for at få de bedste af de bedste arrangørers vinsmagninger op på vores side her, så du ikke går glip af de gode vinsmagninger i København dette år. Herunder kan du læse mere om udvalgte arrangører.

Arrangører i Københavnsområdet

Der er mange arrangører af vinsmagninger i København, og det kan hurtigt blive vanskeligt at følge med i hvilke der afholder vinsmagninger hvornår og hvilke vine man kan smage på. Det forsøger vi at gøre nemmere, og du kan få glæde af det blandt andet ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge med her på siden. Nogle af vores største arrangører er:

SMAGFØRST

SMAGFØRST har lang tids erfaring med smagninger, og her er det ikke så vigtigt hvor vinen kommer fra, eller hvor dyr den er. Kun det allervigtigste: Smagen.

De er dedikerede til den gode vin med smagen i højsædet, og deres medarbejdere kan nørde igennem på hver deres emne. SMAGFØRST byder derudover på gode historier, vejledning i de forskellige smage, og selvfølgelig en masse forskellige vine. 

Kjær og Sommersfeldt

Kjær og Sommersfeldt er en af landets mest anerkendte vinhandlere. De har gennem mange år opbygget en troværdig forretning, hvor de leverer vin i top kvalitet til danskerne. De afholder jævnligt vinsmagninger både i deres egne butikker, men så sandelig også i samarbejde med andre restauranter og barer. Her på siden kan du se hvornår og hvilke vinsmagninger Kjær og Sommersfeldt afholder.

Vinbonden

Vinbonden er en enestående forbindelse mellem Bourdeaux og København. Indehaverne af Vinbonden (som i øvrigt er far og søn) ejer en økologisk vingård i Bourdeaux, hvor vinen bliver fragtet direkte til Danmark. Her tages udgangspunkt i de smagfulde vine fra sydfrankrig, kombineret med historier om livet som vinenbonde, og et unikt indblik i vinproduktion fra drue til flaske.

Vinsmagning deal som gave

Kender du én som bare elsker vin? Eller måske én som godt kunne trænge til at få udvidet sin horisont? Så er vinsmagning da den perfekte gave! Det vil helt sikkert give jer noget at snakke om, og hvem ved, måske han/hun inviterer på en god flaske vin næste gang?