Ølsmagning

Find ud af hvilken ølsmagning du skal til næste gang. Vi har samlet et hav af ølsmagninger fra rundt omkring i Danmark, der finder sted i løbet af det næste års tid. Du kan finde ølsmagninger både på Sjælland, Fyn og i Jylland hvor du kan smage på årstidens øl.

Mest populære ølsmagninger

Ølsmagning på Dansk Mikrobryggeri

i hele landet

Pris: 175,00 kr.

Ølsmagning på Fermentoren

i København

Pris: 299,00 kr.

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

i København

Pris: 350,00 kr.

Ølsmagning hos Braunstein

i Køge

Pris: 175,00 kr.

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

i Kolding

Pris: 350 kr.

Portugisisk ølsmagning på Duoro Wine Bar

i Aalborg

Pris: 175,00 kr.

Ølsmagning på Highlanders Bar

i Aarhus

Pris: 199,00 kr.

Ølsmagning hos Aarhus Bryghus

i Aarhus

Pris: 129,00 kr.

Ølsmagning hos Wintercoat

i Aarhus

Pris: 149,50 kr.

Ølsmagning hos Ølsnedkeren

i København N

Pris: 249,00 kr.

Ølsmagning hos Ø-Bryg

i Svendborg

Pris: 150,00 kr.

Oste- og ølsmagning hos Gunderup mejeri og bryghus

i Gunderup, Nordjylland

Pris: 249,00 kr.

Ølsmagning med charcuteri hos Folkets Madhus

i København

Pris: 295,00 kr.

Ølsmagning hos Musicon Mikrobryggeri

i Roskilde

Pris: 199,00 kr.

Ølsmagning på lokal bar el. café

i hele landet

Pris: 149,50 kr.

Ølsmagning i populær vinstue

i Roskilde

Pris: 149,50 kr.

Ølsmagning og rundvisning på bryggeri

i Kirke Hyllinge

Pris: 150,00 kr.

Luksus ølsmagning med mad

i Haderslev

Pris: 249,50 kr.

Ølsmagning på lokalt bryggeri

i Ringsted

Pris: 116,00 kr.

Mangler din Ølsmagning her?

Send en mail til os på hej@findsmagning.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Tidligere afholdte ølsmagninger

Ølsmagning på Tir Na Nog Pub

i Aarhus

Pris: 249,00 kr.

Ølsmagning hos Ørbæk Bryggeri

i Ørbæk, Fyn

Pris: 149,50 kr.

Vil du til ølsmagning i Danmark, så er du kommet til den helt rigtige side. Her på siden samler vi alle ølsmagninger i Danmark der bliver afholdt i den nærmeste fremtid. Vi har samlet et udvalg af ølsmagninger fra danske arrangører i hele landet. De fleste ølsmagninger du finder her på siden foregår i de større byer, som København, Odense, Århus og Aalborg, du kan dog også finde enkelte ølsmagninger i forstæderne og udkantsområderne, eftersom der ligger rigtig mange mikrobryggerier her.

Hvad er en ølsmagning?

En ølsmagning er et event hvor der bliver serveret flere forskellige øl, som man har mulighed for at smage på. Ølsmagninger kan foregå på flere forskellige måder, typisk betaler man en entre-/billetpris hvorefter man kan smage på alle de øl man har lyst til. Der findes dog også tilfælde, hvor det er gratis eller koster et lille beløb for hver øl man ønsker at smage på. Udover smagsoplevelsen vil der altid være mulighed for at spørge eksperter om øllene og mulighed for at købe de øl man smage på, med hjem til en favorabel pris.

Ølsmagning for 2, 3, 4 el. flere

Til en ølsmagning har man ofte mulighed for at møde mange nye mennesker med samme interesse som en selv, og det er derfor et oplagt sted at skabe nye bekendtskaber. Men det er ikke sikkert at man altid har lyst til det og derfor kan man selvfølgelig også deltage i en ølsmagning for 2, 3, 4 el. flere personer, hvis nu man gerne vil en el. et par venner med eller afsted med hele familien.

Ved stort set alle de ølsmagninger vi samler her på siden, vil du have muligheden for at tage mere end 1 person afsted. Til gengæld kan de hænde at en ølsmagning er for 2 personer og der vil derfor ikke være mulighed for at vælge et andet deltagerantal. Du kan altid købe en ølsmagning for 2 mere end 1 gang og på den måde være 4 el. flere der kan deltage i den.

Ølsmagninger 2019

I oversigten kan du finde samtlige planlagte ølsmagninger der finder sted i år 2019. Vi tilføjer løbende nye ølsmagninger som de bliver planlagt, så husk at holde øje med siden for at se de seneste smagninger eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at blive opdateret når der er en ny ølsmagning. Vi bestræber os hele tiden efter at have et overblik over de bedste og mest populære ølsmagninger i Danmark, så du har det størst mulige udvalg og kan finde den der passer bedst til dine behov.

Arrangører af ølsmagning

Ølsmagningerne samlet her på siden bliver afholdt af mange forskellige arrangører i hele Danmark. Ofte er det bryghuset bag øllene der afholder ølsmagningen, men det kan også være foreninger eller forretninger der holder det for at øge kendskaben til deres forretning eller sabe lidt salg på baggrund af smagningen. Ligeledes kan ølsmagnigner blive afholdt af butikker i samarbejde med bryggerier eller af supermarkeder som råder over mange forskellige øltyper og ølmærker. Herunder har vi skrevet lidt info om nogle af de største arrangører af ølsmagninger i Danmark.

Braunstein

Brygeriet blev etableret i 2005 af brødrende Michael og Claus, som opkøbte det fra et Amerikansk bryghus i Baltimore. Siden er det kun gået stærkt, og Braunstein er et af de største mikrobryggerier i Danmark. De to brødre har tyske rødder, har valgt at opkalde bryggeriet efter deres efternavn Braunstein. I dag ligger bryggeriet i Køge Havn, meget tæt på en S-togs station, så det er nemt at tage til ølsmagning på det populære bryggeri. Men siden de startede i 2005 har de også fået et destilleri og laver dansk Whisky af meget høj kvalitet.

Highlanders Bar

Highlanders Bar er placeret i Aarhus der er en dansk by som bare vokser i popularitet. Det gør også at barer som Highlanders Bar, der uden tvivl må vurderes som en af Danmarks bedste barer, popper op i byen. Highlanders Bar har måske Danmarks største udvalg af spiritus og øl og derfor holder de ofte smagninger der er vældig populære. Der ølsmagninger præsentere dig for årstidens øl, og de servere kun øl af den bedste kvalitet i en atmosfære der matcher helt perfekt.

Ølsnedkeren

Ølsnedkeren er en lille hyggelig ølbar i København N, som har specialiseret sig i at levere unikke speicial øl for deres kunder. En ølsmagning hos Ølsnedkeren er en rigtig hyggelig oplevelse for alle. Det foregår i et lille lokale med en intim atmosfære. Til daglig kan man altid komme forbi i aftentimerne og smage på de mange lækre øl, og der er mulighed for at blive til langt ud natten de fleste dage.

Taphouse

Taphouse er en af Københavns største ølbarer og med en central beliggenhed og et stort udvalg af fadøl er det også blevet et populært valg for mange danskere når weekenden starter, til en fredagsøl med kollegaerne. De afholder også jævnligt fadølssmagninger, og det er ikke alle steder man har mulighed for at komme til en ølsmagning hvor der udelukkende bliver serveret fadøl. Det er noget man skal opleve, fordi det er eller kan være en helt anden smagsoplevelse end man er vant til når man går til ølsmagning.

CRAFTED BY

Har du altid drømt om at få din helt egen øl? Det kan du hos CRAFTED BY. Som navnet hentyder kan den øl man drikker være lavet af alle, og hos dem har du mulighed for at sætte et helt unikt præg på din egen øl, og få den leveret lige til døren. Men inden du laver og bestiller din egen produceret øl, kan du smage på de forskellige øl man kan lave med Crafted BY og finde ud af hvordan du tror du sammensætte den bedste øl. Det er en sjov ølsmagning de holder fordi man efterfølgende kan gå hjem og sammensætte sin egen øl.

Wintercoat

Bor du i Aarhus og er du mest til at komme ud på et lokalt bryggeri når du skal til ølsmagning, så er Wintercoat bryghus et sted der kan anbefales. Et lille bryggeri med massere af charme og talent. De producerer ikke mange forskellige øl, men nok til at de kan olde en ølsmagning der sparker benene væk under en, ikke mindst pga. fokus på kvaliteten i øllen. Wintercoat ligger lidt udenfor Aarhus, men er relativt nemt tilgængeligt.

Trolden Bryghus

Ligesom Braunstein er Trolden Bryghus også fra 2005, en æra hvor der åbnede det ene mikrobryggeri efter det andet. Nu er der kun de overlevende tilbage, og dem der har overlevet har kun overlevet fordi de virkelig formår at levere et godt produkt. Trolden bryghus laver øl kun bearbejdet af mennesker og ingen computer til at lave noget som helst af arbejdet. Trolden Bryghus ligger i Jylland i byen Kolding, så det er nemt at komme dertil fra alle landsdele med tog. De laver 14 forskellige øltyper, hvor du vil smage på nogle af dem til en ølsmagning hos dem, hvilke afhænger af sæsonen. Udover øl, lavet Trolden også whisky og rom på deres destilleri.

Aarhus Bryghus

Dette bryghus har været undervejs i rigtig mange år, og ideen startede helt tilbage i 1986 hvor der blev produceret 60 liter øl ad gangen 3 gange om året. I dag er produktionen meget større og ligeledes er kvaliteten. Aarhus er det mest populære lokale bryggeri i omegnen på trods af den skarpe konkurrence. I dag producerer de 16 forskellige øl, hvor nogle af øllene er sæsonøl og andre er faste i sortimentet. Det er disse 16 øl du kan være heldig at få smagt på til en ølsmagning hos bryghuset, hvilke du smager afhænger 100% af årstiden.

Øloplevelser

Der findes mange forskellige former for ølsmagning, og ikke to er ens. Men man kan meget mere med øl end bare at smage det. Ofte vil der til ølsmagninger blive fortalt historier om øllet, og måske få vejledning i de mange forskellige slags. Der findes også forskellige måder hvorpå man kan smage og dufte på øllet, og det er næsten en videnskab i sig selv at parre den rigtige øl med den rigtige ret. Måske kunne det være spændene at besøge et bryggeri og smage et glas direkte fra tappehanerne?

Besøg et bryggeri i Danmark

Danmark er et af de lande i verden med flest ølbryggerier pr. indbygger, derfor er der også rig mulighed for at besøge og opleve et bryggeri i Danmark. Det er en af de fedeste øloplevelser man kan finde, at besøge et bryggeri, se hvordan de brygger øl fra start til slut og ikke mindst få lov til at smage den øl man efter rundvisningen har fået indgående kendskab til.

I vores oversigt her på siden kan du finde denne type oplevelser, hvor du kommer ud på et lokalt mikrobryggeri og får hele historien, processen og smagen samlet. Det er en helt anden måde at opleve en øl på.

Lav din egen øl

Når nu vi snakker om en unik oplevelse, hvor fedt ville det så ikke være at tage til en ølsmagning og komme hjem med sin helt egen øl bagefter? Denne mulighed har du efterhånden flere steder i landet, ofte foregår det også på et bryggeri. Et firma som Crafted by tilbyde også muligheden for at gøre det online, her kan du sammensætte og bestille din helt egen øl.

En anden mulighed er selvfølgelig at købe et bryggeri-kit, så du selv kan eksperimentere og fremstille øllen der hjemme, mit bud er nok at det ikke smager så godt de første par gange, men som man siger “øvelse gør mester”.

Ølsmagning med mad og overnatning

Det er ikke sjældent man oplever at kroer og hoteller i Danmark tilbyder deals el. pakkeløsninger der inkludere både fx ølsmagning el. vinsmagning, middag og overnatning på et af deres værelser. Ofte kan man faktisk få denne type tilbud til en rigtig god pris, da det gælder om at have fuldt booket på kroer og hoteller då der ikke tabes penge. Udnyt det, det er en skøn oplevelse.

Privat ølsmagning

Du kan selvfølgelig også rykke ølsmagningen ind i eget hjem og byde dine venner på en helt unik oplevelse, nemlig en ølsmagning arrangeret af dig selv. Det er nemmere end som så at holde sin egen ølsmagning og du vil have mulighed for at kombinere det med mad, fest, bytur eller hvad der nu kunne være relevant for dig. Super sjovt og falder næsten altid i god jord blandt vennerne.

Mulighederne er mange når det kommer til øl. Så det er bare at kigge tilbudene igennem, og finde det der tiltaler netop dig.