Luksus chokoladesmagning i Aalborg

145,00kr.

Chokoladesmagning i Aalborg

Prisen er pr. person.

Er chokolade dit foretrukne valg når du spiser slik? så bør du prøve denne chokoladesmagning. Du har aldrig troet at chokolade kunne smage så godt, som det gør her.

Du får lov at smage på 8 forskellige chokolader her i blandt er der også nogle prisvindere. Der bliver serveret vin der passer til chokoladen.

 

Beskrivelse

Når det handler om slik er chokolade en af danskernes foretrukne slikspise. Vi spiser meget chokolade hvert år, men vælger ofte de billige chokolader i supermarkederne i stedet for at forkæle os selv med lidt luksus chokolade.

Men nu er der blevet sørget for at du virkelig kan forkæle dig selv til en luksus chokoladesmagning. Det er en sammensætning af noget af det bedste chokolade der findes og så 3 gode vine til chokoladen.

Til chokoladesmagningen smager du på 8 forskellige luksuschokolader, hvor af nogle af dem er prisvindende chokolader. Alle chokoladerne er helt unikke og har sin helt egen smag og historie, som du selvfølgelig får til smagningen. Til chokoladen bliver der serveret 3 forskellige vine, en musserende, en hvid og en rød, der passer til chokoladen.

Er der noget af chokladen eller vinen du bare må have med hjem, så kan det betale sig at købe det samme dag, du får nemlig 20% på hele udvalget.

Pratisk info:

Sted: Aalborg
Arrangør: DuGlemmerDetAldrig og Chokoladesmagning
Varrighed: 1-1,5 time
Chokolade: 8 forskellige + 3 vine

Se hvilke andre chokoladesmagninger du kan komme til.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Luksus chokoladesmagning i Aalborg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *