Flødebollekursus

299,00kr.


Flødebollekursus i København

Er du interesseret i at kunne lave jordens bedste flødeboller, så er et flødebollekursus lige noget for dig. Du lære alt om hvordan du laver de perfekte flødeboller og når kurset er overstået skulle du gerne stå med dine egne flødeboller, du kan tage med hjem.

Under kurset vil der også være rig mulighed for at stille spørgsmål og smage på chokoladen der skal bruges til flødebollerne. Dermed kommer der også lidt chokoladesmagning med i flødebolekurset.

 

Beskrivelse

Er du typen der godt selv kan lide at udforske i køkkenet, men trænger til at udvide dine evner med bearbejdelse af chokolade, så er det her kursus lige noget for dig.

På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne flødebollet helt fra bunden af. Det er Social Foodies der her invitere dig til fælles flødebollelavning. Kurset er nemt at følge med i, hvilket gør det velegnet for børn helt ned i 9-års alderen. Det er oplagt mulighed at lave en familiedag ud af det.

På kurset der varer 2 timer får du stillet alle de nødvendige køkkenredskaber og ingredienser til rådighed. Undervejs vil der være små smagninger på chokolade og is, samt mulighed for at stille spørgsmål til vejlederne. Når flødebollekurset er slut, vil du stå med 5 små og 5 store flødeboller du kan tage med hjem og servere for familien eller være lidt egoistisk og spise dem alene, det er trods alt fortjent efter 2 timers hårdt arbejde med at lave dem.

Praktisk info:

Sted: Frederiksberg
Arrangør: Social Foodies
Varrighed: 2 timer
Flødeboller: 5 små og 5 store

Vil du se hvad der ellers er af kurser og smagninger der involvere chokolade, kan du her se alle chokoladesmagninger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flødebollekursus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *