Om

Findsmagning.dk er en hjemmeside der samler alle smagninger fra forskellige arrangører og forhandlere, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over alle vinsmagninger, ølsmagninger, romsmagninger, whiskysmagninger, ginsmagninger, cocktailsmagninger og chokoladesmagninger der afholdes i Danmark hvert år.

Ideen

Ideen til siden opstod fordi jeg selv er helt vild med at gå til vinsmagninger og ølsmagninger. Problemet var bare at der fandtes så mange forskellige udbydere og arrangører, så det nogle gange kunne være svært at finde en god smagning og ofte overså jeg også smagninger som jeg gerne ville have været til.

Derfor ville jeg lave en side der samler alle smagninger på vin, øl, rom, whisky, gin og cocktails. Det udviklede sig dog da jeg også fandt ud af at der var et behov for at skabe et overblik over smagninger på mad, som fx chokolade. Det udviklede sig endnu mere og jeg besluttede også at samle kurser indenfor mad og drikke, for at imødekomme alle mine besøgendes behov.

I dag kan du altså på Findsmagning.dk finde et stort udvalg af smagninger og kurser indenfor kategorien mad og drikke. Vi samler alle de bedste vinsmagninger, ølsmagninger, romsmagninger, whiskysmagninger, ginsmagninger, cocktailsmagniner og -kurser, samt chokoladesmagninger og -kurser. Vi har mange gode samarbejdspartnere.

Vi støtter:

Miljøvenligpakning