Romsmagning

Rom er en skøn drik, som de fleste nok blander i en drink, men faktisk smager god rom rigtig godt når man drikker det rent. Oplev begge smagsoplevelser her på siden, hvor du kan se hvilke romsmagninger der finder sted i Danmark. Alle romsmagningerne er samlet fra eksterne arrangører, så du bliver sendt videre når du vil købe billetter.

Mest populære romsmagninger

Romsmagning hos SMAGFØRST

i København og Aarhus

Pris: 299,00 kr.

Vinsmagning hos Johannes Rum

i Flensborg

Pris: 45,00 kr.

Romsmagning på Highlanders Bar

i Aarhus

Pris: 199,00 kr.

Lav din egen rom – Få privat 8 l romfad

i København

Pris: 2.995,00 kr.

romkassen #1 fra smageklubben “ricos favoritter”

Leveres til døren

Pris: 399,00 kr.

romkassen #2 fra smageklubben “de søde”

Leveres til døren

Pris: 399,00 kr.

Mangler din Romsmagning her?

Send en mail til os på hej@findsmagning.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Tidligere afholdte romsmagninger

Romsmagning på Tir Na Nog Pub

i Aarhus

Pris: 249,00 kr.

Chokolade- og romsmagning

i Aalborg

Pris: 299,00 kr.

Vil du gerne til en romsmagning, så finder du de muligheder der er lige her på siden. Rom er en af de lækreste spiritusser der findes, da den har en sødme andre spiritus produkter som whisky og vodka bare ikke har. Det gør at den fungere fremragende i rigtig mange drinks, men også for sig selv. En romsmagning er et godt sted at starte hvid du ønsker at lære mere om rom, hvordan det er lavet og hvad det har at byde på.

Hvad er en romsmagning?

En romsmagning er et sted hvor du har mulighed for at smage på flere forskellige typer rom. Enten serveres der ren rom i flotte glas, hvor du virkelig har mulighed for at dufte, se og smage på selve rommen, men en det kan også være at du får smagt på rommen via lækre cocktails og drinks eller en kombi af de to muligheder. Uanset hvordan arrangøren har valgt at afholde romsmagningen er det med formålet at åbne romuniverset op or dig og give dig ny viden og indsigt i hvad rom også kan være.

Romsmagning i 2018

Her på siden samler vi alle de romsmagninger vi kan støve op i hele Danmark. Vil du ikke gå glip af en romsmagning i 2018, så er du derfor også kommet til det rette sted. Hvad end romsmagningen foregår i Jylland, på Fyn eller Sjælland, så kan du finde den her og sikre din deltagelse til Danmarks bedste og mest populære romsmagninger. Vi tilføjer løbende nye romsmagninger som de dukker op, så sørg for at holde øje med siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Arrangører af romsmagninger

Der er mange forskellige arrangører af romsmagninger i hele landet, det kan derfor være uoverskueligt at finde den rette romsmagning for dig. Det gør vi lettere ved at samle alle romsmagninger fra mange forskellige arrangører her på siden, på den måde kan du hurtigere finde frem til den rigtige arrangør og romsmagning for dig. Herunder har vi sat fokus på et par af de mest populære arrangører af romsmagninger i Danmark.

Tir Na Nog

Tir Na Nog er en ægte Irsk pub i hjertet af Aarhus. Pubben er fra 2004 hvor den hurtigt fik succes og der blev derfor brug for at udvide. I dag har de fire forskellige barer i Aarhus, hvor du kan komme til romsmagning, ølsmagning eller whiskysmagning. Stemningen er forskellig fra bar til bar, men de originale Irske stemning er forsøgt at få ind på ale deres venues. De fire steder hedder “The Tap Room” hvor der bliver serveret fadøl, “The Merchant Room” som er for større selskaber, smagninger mm., “The Whiskey Room” hvor der er et stort udvalg af Irsk whiskey i høj kvalitet og sidst men ikke mindst “The Merchant Barbershop” hvor man kan blive klippet/barberet mens man får en dejlig øl el. whiskey.

Smagførst

Smagførst har gjort sig yderst populære med deres koncept, hvor man kan smage inden man køber. Det er også tilfældet til deres romsmagninger, hvor du for muligheden for at smage på en række forskellige rom og efterfølgende kan du så købe en flaske af den rom du bedst kunne lide. Der er selvfølgelig inden forpligtelser til at købe en flaske rom, du kan også bare nyde smagen af enkelte glas. Deres romsmagninger afholdes under flotte forhold i deres butikker i Aarhus og København.

Highlanders Bar

En af Danmarks måske bedste barer ligger i hjertet af Aarhus og de afholder smagninger i massevis. De kan prale med at have et af Danmarks største udvalg af spiritus i alle varianter og dertil kommer et næsten ligeså bredt udvalg af øl. Alle deres smagninger bliver afholdt i egne lokaler i flotte og charmerende omgivelser, der er med til at skabe den helt rigtige stemning hvad end det drejer som om ølsmagning, romsmagning, whiskysmagning eller noget fjerde.

Johannes Rum

Vi er blevet bedre til i Danmark at tage weekendture eller endagsture ned i det tyske, fordi det er så nemt at komme til små hyggelige tyske byer eller nogle af de større byer med masser af oplevelser, som fx Flensborg. Johannes Rum ligger i Flensborg og er et af de steder der er oplagt at besøge, hvis man gerne vil have en hyggelig endags- eller weekendtur med vennerne el. familien. Ikke nok med det så kan du komme til romsmagning for bare 45 kr. med rundvisning på det charmerende destilleri.