Whiskysmagninger i Danmark

Herunder kan du se og købe billetter til alle whiskysmagninger i Danmark. Whiskysmagningerne herunder foregår hos nogle af de bedste arrangører (destillerier barer mm.) i Danmark. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde de bedste og mest interessante whiskysmagninger i kongeriget Danmark og derfor bliver oversigten herunder også løbende opdateret. Du kan også tilmelde dig vores nyhedbrev og få besked på mail om nye whiskysmagninger.

Mest populære whiskysmagninger

Whiskysmagning hos Highlanders Bar

i Aarhus

Pris: 299,00 kr.

Whiskysmagning hos Braunstein

i Køge

Pris: 249,50 kr.

Smagsprøver og rundvisning på Destilleri

i Nyborg

Pris: 250,00 kr.

Whisky Masterclass hos Trolden Destilleri

i Kolding

Pris: 795,00 kr.

Lav din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

i Kolding

Pris: 369,00 kr.

Lav din egen whisky – Få et privat whiskyfad

i Kolding

Pris: 2.995,00 kr.

Lav din egen whiskyflaske hos Braunstein

i Køge

Pris: 399,00 kr.

whiskykassen #1 – “røg”

Leveres til døren

Pris: 399,00 kr.

whiskykassen #2 – “bourbon”

Leveres til døren

Pris: 399,00 kr.

Mangler din Whiskysmagning her?

Send en mail til os på hej@findsmagning.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Tidligere afholdte whiskysmagninger

Irsk Whiskysmagning hos Tir Na Nog

i Aarhus

Pris: 249,00 kr.

På denne side har vi samlet alle de whiskysmagninger der finder sted i Danmark i den nærmeste fremtid. Nogle af smagningerne er faste og bliver afholdt år efter år eller 1 gang om måneden, mens andre er whiskysmagninger der kun bliver afholdt en gang. Alle smagningerne er samlet fra forskellige arrangører og sider, du bliver derfor sendt videre til en ekstern side når du vil bestille billetter.

Hvad er en whiskysmagning?

Selv om det lidt siger selv, man smager på forskellige whiskyer, så kan man godt være i tvivl om hvordan det foregår til en whiskysmagning. Da whisky er en stærk drik med en høj alkoholprocent, foregår det som regel en del anderledes end fx vinsmagninger og ølsmagninger. Den typiske whiskysmagning byder på en 4-6 forskellige whiskyer, som smager på og skyller efter inden den næste.

Der findes også whiskysmagninger hvor man kan få serveret passende mad til de whiskyer der skal smages, men det er dog stadig sjældent mere end 4-6 whiskyer der bliver smagt på, da man ellers få for meget og ikke på samme måde kan smage alle nuancerne i whiskyen.

Whiskysmagning 2019

Der bliver afholdt nye whiskysmagninger hver måned i 2019, vi giver dg her overblikket over de arrangører der afholder whiskysmagninger resten af året. Når vi er ved at nærme os årets sidste kvartal kan der dukke whiskysmagninger op med afholdningsdato i 2020.

Det er også værd at nævne at whiskysmagninger kan opleves på forskellige måder. Der er den klassiske som afholdes af en spiritusforhandler, så er der den mere nuancerede som afholdes af en virksomhed el. et mediehus, men der er såmænd også mulighed for at du kan afholde den i dit eget hjem med en smagekasse.

Whiskyoplevelse på smagekasse

Uanset hvilken form for whiskysmagning man prøver eller bedst kan lide, så er det vigtigt at tage det hele som en oplevelse, for det er nemlig det det hele handler om. En whisky smagekasse kan være ligeså god som en alm. whiskysmagning, det handler bare om at om sætte de rigtig omgivelser op og skabe en stemning.

Smagekasser med whisky fås på forskellige måder, du kan fx få dem leveret på månedsbasis og holde din egen lille whiskysmagning for dig og kæresten, måske også invitere et andet par over der elsker whisky. Smagekasser er rigtig gode fordi de giver mere fleksibilitet og mulighed for at udfordre whiskysmagen og hvad den passer sammen med.

Arrangører

Der findes mange forskellige arrangører af whiskysmagninger i Danmark. Typisk er det barer eller spiritusforhandlere der ligger inde med gode whiskymærker der arrangere dem. Et eksempel herpå er Highlanders Bar der har Danmarks bedste udvalg af whisky, rom og øl og derfor ofte afholder deres egne smagninger. Derudover afholder en vin og spiritusforhandler som SMAGFØRST også mange smagninger.

I Danmark er der i kølvandet på de mange mikrobryggerier der dukkede op, blevet en stor interesse for mikrodestillerier og eksperimentering indenfor whisky. Det har også betydet at et anerkendt ølbryggeri som Braunstein er gået ind i whiskybranchen og producere nu deres egen whisky. Derfor holder de også jævnligt whiskysmagninger på deres bryggeri i Køge.

Braunstein Bryghus og destilleri

Braunstein er et af Danmarks største mikrobryggerier. Efter at have haft enorm succes med deres øl og udvidet sortimentet markant, kastede de sig også ud i destillering af whisky. Det er ligeledes blevet en succesfuld forretning og deres whisky har vundet flere priser verden over. Du kan komme på besøg i destilleriet og smage på deres lækre udvalg af whisky, samt se hvordan produktionen foregår.

Tir Na Nog

Tir Na Nog er øl og whiskey bar i Aarhus. Den er kendt for at være meget Irsk og det er også deraf navnet stammer fra. Du kan både få serveret øl og whisky derinde, men også mere almindelige drikke skulle du fx ønske dig en kop kaffe. Du kan også kombinere whiskysmagningen med en tur til frisøren i deres Barber Shop afdeling hvor de altså tilbyder herreklipning og barbering. Et hyggeligt og sjovt sted at være med en fantastisk indretning og super behageligt personale.

Highlanders Bar

Highlanders Bar er en af de mest kendte barer i Danmark, selvom den er placeret i hjertet af Aarhus så kender rigtig mange øl og spiritus entusiaster i hele Danmark efterhånden til baren. De gør de især på grund af deres ekspertise, alle medarbejdere ved en hele masse om det de serverer og sælger hvilket er en fornøjelse at opleve. Dernæst har de også et helt formidabelt udvalg af alverdens specialøl, rom og vigtigst af alt whiskyer.