Kaffesmagning

Her finder du et overblik over alle kaffesmagninger der finder sted i Danmark i løbet af de det næste års tid. Der bliver løbende tilføjet flere kaffesmagninger til siden, som de bliver annonceret af arrangørerne. For at læse mere om hvert enkelt kaffesmagning og bestille billetter vælg herunder.

Mest populære kaffesmagninger

kaffesmagning

 

Pris: 350,00 kr.

Mangler din kaffesmagning her?

Send en mail til os på hej@findsmagning.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Tidligere afholdte kaffesmagninger

kaffesmagning og – kursus hos Nelle’s

i Odense

Pris: 360,00 kr.

Der er ikke mange steder i verden hvor der bliver drukket mere kaffe pr. indbygger end der gør i Danmark. Vi elsker simpelthen den sorte opkvikkende drik i alle mulige afskygninger. Og hvis du er interesseret i at lære lidt mere om kaffe eller få øjnene op for de mange nuancer og smagsvarianter der findes, så kan du her på siden finde et overblik over alle kaffesmagninger og kaffekurser i Danmark.

Hvad får man ud af en kaffesmagning?

Rigtig mange danskere drikker kaffe hver eneste dag, og derfor kan man spørge sig selv om, hvad der skulle være spændene ved at tage til kaffesmagning. Der kan dog være en verden til forskel, fra den kaffe man drikker til hverdag, og den kaffe der bliver serveret til kaffesmagninger, brygget af profesionelle entutiaster.

En kaffesmagning er typisk kombineret med masser af info, historie og undervisning. Her får du altså ikke bare nogle unikke smagsoplevelser, men også viden og værktøjer, til at brygge bedre kaffe i hverdagen. Det er altså en oplevelse der kan give glæde resten af livet.

Smag 

Det vigtigste for en god kop kaffe – udover dens opkvikkende effekt – er selvfølgelig smagen. Men kaffe er ikke bare kaffe, og til kaffesmagning får du mulighed for, at smage på kaffe lavet på forskellige bønner og bryggeteknikker. Her er det kaffebrygggerens fornemmeste opgave at vise hvad de forskellige typer kaffe kan, og finde den perfekte kop kaffe til lige netop dig. 

Viden

Da kaffesmagning ofte vil være kombineret kaffekursus, kan du gå derfra med mere end bare smagsoplevelser i baghovedet. Baristaerne og kaffebryggerne kan fortælle om alt fra de forskellige slags kaffesorter, til alle de forskellige redskaber og teknikker man kan bruge til at brygge kaffe.  Det er altså rigtig god viden at have, næste gang man skal lave en kop.

Arrangører

Selvom der jo findes et utal af caféer, barer og restauranter i Danmark der serverer kaffe, er det langt fra alle der er passionerede omkring deres kaffebrygning. De caféer som tilbyder kaffesmagning og -kurser, er de bedste af de bedste, og deres baristaer hører til de mest passionerede når de gælder om at brygge en god kop kaffe. Nedenunder kan du se hvilke arrangører vi anbefaler:

Kaffeteriet

Kaffeteriet i Silkeborg er dedikerede til den gode kop kaffe. Stilen er afslappet, hyggelig og skandinavisk, og deres baristaer kan deres kram. Kaffeteriet tilbyder bl. a. 3 timers kaffekursus og undervisning i 4 forskellige bryggemetoder. Alt sammen af erfarne kaffebryggere.

Nelle’s

Placeret midt i Odense er Nelle’s kaffe- og vinbar et sted hvor der bliver sat pris på lokale kræfter og gode råvarer, for at sikre den bedste kvalitet. Nelle’s tilbyder smagninger af 4 forskellige kaffebønner, med fortælling og søde snacks undervejs.