Vinsmagninger i Danmark for alle

Her finder du et overblik over alle vinsmagninger der finder sted i Danmark Danmark i løbet af de det næste års tid. Der bliver løbende tilføjet flere vinsmagninger til siden, som de bliver annonceret af arrangørerne. For at læse mere om hvert enkelt vinsmagning og bestille billetter skal du blot klikke på billedet.

Mest populære vinsmagninger

Vinsmagning hos SMAGFØRST

i København og Aarhus

Pris: 299,00 kr.

Vinsmagning hos Kjær & Sommerfeldt

i København og Aarhus

Pris: 399,00 kr.

Vinsmagning med førende Vinekspert

i Aalborg

Pris: 349,00 kr.

Køb gavekort til vinsmagning

Køb et gavekort til en af landets mange vinsmagninger og giv det i gave til en du holder af. Prisen bestemmer du selv og gavekortet gælder til alle smagsoplevelser hos DuGlemmerDetAldrig.

Portugisisk vinsmagning på Duoro Wine Bar

i Aalborg

Pris: 369,00 kr.

Opret din vinsmagning på siden

Send en mail til os på hej@findsmagning.dk med relevante oplysninger eller udfyld kontakteformularen ved at klikke på knappen herunder. Det koster 100

Vinsmagning på Dansk vingård Modavi

i Kolding

Pris: 179,00 kr.

Portugisisk vinsmagning på Duoro Wine Bar

i Aalborg

Pris: 369,00 kr.

Portvinssmagning på Duoro Wine Bar

i Aalborg

Pris: 349,00 kr.

Vingårdsbesøg i Karrebæksminde for 2

i Kalundborg

Pris: 300,00 kr. pr. person

Sydafrikansk vinsmagning for 2

i København

Pris: 350,00 kr. pr. person

Vingårdsbesøg med vinsmagning

i Kalundborg

Pris: 175,00 kr.

Vinsmagning for 2 i København

i København

Pris: 249,50 kr. pr. person

Vinsmagning med Rasmus Holmgård

i hele Danmark

Pris: fra 350,00 kr. pr. person

Vinsmagning hos Vinbonden

i København

Pris: 399,00 kr.

Lær at sætte vin til maden med Mads Cortsen

i København

Pris: 995,00 kr.

Mangler din vinsmagning her?

Send en mail til os på hej@findsmagning.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Tidligere afholdte vinsmagninger

Vin- og ostesmagning med countryside break

i Vemmelev

Pris: 549,00 kr.

Paint ‘n wine malekursus med vin

i København og Aarhus

Pris: 399,00 kr.

Oste- og vinsmagning hos Grand Fromage

i Aarhus

Pris: 299,00 kr.

Wine Walk i gaderne i aarhus

i Aarhus

Pris: 369,00 kr.

Vinsmagning på NIMB Vinotek

i København

Pris: 299,00 kr.

Her på siden får du et komplet overblik over alle vinsmagninger i Danmark. Du finder også links direkte til siderne hvor du kan købe adgang til vinsmagningerne. Vinsmagningerne er indsamlet fra mange forskellige hjemmesider og arrangører og derfor køber man også adgang til vinsmagningerne forskellige steder. Du finder vinsmagninger i hele landet, både på Sjælland, Fyn og i Jylland, mest af alt foregår de i de store byer: København, Odense, Aalborg og Århus.

Hvad er en vinsmagning?

En vinsmagning er et arrangement, som enten er gratis eller kræver en billet, hvor der er mulighed for at smage på flere forskellige vine. Når først man har fået adgang til vinsmagningen må man drikke ligeså meget vin man har lyst til, hvad end den er gratis eller betalt. Under de fleste vinsmagninger har man også mulighed for at købe vinflasker med hjem, hvis man smager en vin man rigtig godt kan lide.

Klassisk vinsmagning

Der findes forskellige typer vinsmagninger. En klassisk vinsmagning foregår ofte hvor der er mulighed for at smage et hav af vine fra mange forskellige importører og producenter der står ved hver deres bod. Her går man ofte rundt til de forskellige stande og smage på de vine man har lyst til at smage. Til gengæld får også kun en lille sjat op i glasset, da formålet med denne type vinsmagning er at smage på vinen alene og gerne mange af dem.

Vinsmagning med mad

Den anden type vinsmagning er mere intim og man får en meget anderledes smagoplevelse af vinene. Til denne type vinsmagning er allerede inden man dukker op udvalgt 4-10 vine som man skal smage på. De udvalgte vine er ledsaget af en menu eller fx en tapas anretning, så man oplever hvordan vinen fungere til maden. Til disse vinsmagninger vil man ofte sidde ned og inden man smager hver vin, vil der være en vinkyndig der fortæller om den.

Vingårdsbesøg

Rigtig mange vingårde, både danske og udenlandske, tilbyder jævnligt vingårdsbesøg med rundvisning i markerne, produktionshallerne og vinkælderen, hvor der afsluttes med en vinsmagning. Til denne type vinsmagning kommer du virkelig ind under huden på den vin du til sidst får lov at smage, fordi du inden da har hørt om hele processen der leder op til det færdige produkt og set hvor druerne kommer fra.

Vinsmagning for 2, 3, 4 el. flere

Vinsmagninger er typisk for alle, derfor er der heller ikke nogle begrænsninger på hvor mange man kan deltage i en vinsmagning udover der er et maksimum antal pladser per afholdt vinsmagning. Har du lyst til at tage til en vinsmagning alene, kan du bare nøjes med at købe en billet. Det er der rigtig mange der gør og det kan også anbefales, da man møder mange nye mennesker med samme interesse som en selv. Har du lyst til at tage til vinsmagning med 1 ven, 2 venner eller hele familien, så kan man også tage til vinsmagning for 2, 3, 4 eller flere, det er bare at købe flere billetter.

Alle de vinsmagninger vi samler her på siden vil man have muligheden for at bestille fra 1 person til mere end 1 person. Der vil dog være nogle vinsmagninger hvor oplevelsen er tilpasset 2 personer og derfor kan man også kun købe til 2 personer ad gangen. Der vil altid være mulighed for at købe oplevelsen flere gange, så man kan deltage 4 el. måske 6 personer på en gang.

Vinsmagning 2019

Her på siden får du et komplet overblik over alle de vinsmagninger der afholdes i Danmark. Du kan finde vinsmagninger fra nogle af landes bedste vinhandlere, restauranter, samt vinfestivaler. Vil du vide mere om hvilke vinsmagninger du kan finde her på siden, så kan du læse lidt mere om udvalgte arrangører nedenfor.

Arrangører

Hvem arrangerer alle disse vinsmagninger? Det er meget forskelligt. Hyppigst vil det være: vinimportører, vinforretninger, restauranter eller vinproducenter. Det kan dog også forekomme at det er eventbureauer eller andre enkeltstående tilfældige arrangører. Vi har skrevet lidt om nogle udvalgte arrangører herunder.

Kjær og Sommersfeldt

Kjær og Sommersfeldt er en af landets mest anerkendte vinhandlere. De har gennem mange år opbygget en troværdig forretning, hvor de leverer vin i top kvalitet til danskerne. De afholder jævnligt vinsmagninger både i deres egne butikker, men så sandelig også i samarbejde med andre restauranter og barer. Her på siden kan du se hvornår og hvilke vinsmagninger Kjær og Sommersfeldt afholder.

Duoro Wine Bar

Duoro Wine Bar ligger to steder i landet, i Kolding og i Aalborg, de skaber en fantastisk hyggelig stemning, der bringer en ned til de portugisiske sommeraftener. Det er også primært Portugisisk vin de sælger og servere. Du kan komme til en dejlig vinoplevelse på en af deres vinbarer, til deres jævnligt afholdte vinsmagninger. Se ovenfor hvor og hvornår de afholdes og hvordan du bestiller adgang til vinsmagningen.

Nimb Vinotek

Hos Nimb Vinotek, finder man en helt fatastisk vinkælder med alverdens vine. De afholder mange vinsmagninger hvert år, og du kan altså komme med til disse vinsmagninger og få lov at smage på et udvalg af de mange vine der gemmer sig i deres vinkælder. I 2016 gennemgik Vinoteket en større renovering, og er nu helt i top og skaber en fantastisk stemning, der tilføjer noget ganske særligt til stemningen under vinsmagningen.

Vinbonden

Vinbonden er en enestående forbindelse mellem Bourdeaux og København. Indehaverne af Vinbonden (som i øvrigt er far og søn) ejer en økologisk vingård i Bourdeaux, hvor vinen bliver fragtet direkte til Danmark. Her tages udgangspunkt i de smagfulde vine fra sydfrankrig, kombineret med historier om livet som vinenbonde, og et unikt indblik i vinproduktion fra drue til flaske.

SMAGFØRST

SMAGFØRST har lang tids erfaring med smagninger, og her er det ikke så vigtigt hvor vinen kommer fra, eller hvor dyr den er. Kun det allervigtigste: Smagen.

De er dedikerede til den gode vin med smagen i højsædet, og deres medarbejdere kan nørde igennem på hver deres emne. SMAGFØRST byder derudover på gode historier, vejledning i de forskellige smage, og selvfølgelig en masse forskellige vine.

Vinoplevelser

Vinsmagninger findes på rigtig mange forskellige måder, men fælles for de fleste er at de ikke kun tilbyder smagninger. Typisk vil der også medfølge lidt historie omkring vinenene, eller vejledning i at finde den rigtige smag. Men der er mange andre former for vinoplevelser. Det kan være undervisning i at servere den rigtige vin til maden, eller hvilke oste der passer til hvilke vine. Der er også mulighed for at komme ud og se en rigtig vingård og få et indblik i vinproduktion.

Sagen er, at der findes rigtig mange forskellige former for vinoplevelser, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan med vin. Det er bare at kigge alle tilbud igennem, og se hvad der passer allerbedst til dig.

Dansk vinsmagning

Der bliver ikke lavet mange danske vine og derfor er det også tyndt med vinsmagninger der udelukkende beskæftiger sig med dansk vin. Til gengæld er det ofte mulighed for at smage på danske vine til ordinære vinsmagninger, hvor der findes et bredt udvalg af vin fra hele verdenen. Derudover invitere mange af de eksisterende svenske vingårde på besøg og vinsmagning for at udbrede kendskabsgraden.

Udenlandsk vinsmagning

Oftest er det udenlandske vine man støder på til de fleste vinsmagninger og der er en simpel grund til dette, det er fordi de er bedre end hvad vi kan præstere med klimaet herhjemme. Mange vinsmagninger bliver også afholdt med fokus på vine fra et land, fx kan man komme spansk vinsmagning, italiensk vinsmagning, fransk vinsmagning osv.

Vinsmagning deal som gave

Kender du én som bare elsker vin? Eller måske én som godt kunne trænge til at få udvidet sin horisont? Så er vinsmagning da den perfekte gave! Det vil helt sikkert give jer noget at snakke om, og hvem ved, måske han/hun inviterer på en god flaske vin næste gang?