Ginsmagning

Her finder du et overblik over alle ginsmagninger der finder sted i Danmark i løbet af de det næste års tid. Der bliver løbende tilføjet flere ginsmagninger til siden, som de bliver annonceret af arrangørerne. Du kan læse mere om hvert enkelt ginsmagning herunder, billetter sælges på en ekstern side.

Mest populære ginsmagninger

ginsmagning hos SMAGFØRST

i Aarhus

Pris: 299,00 kr.

ginsmagning hos Copenhagen Distillery

i København

Pris: 350,00 kr.

Ginsmagning på Highlanders Bar

i Aarhus

Pris: 199,00 kr.

ginsmagning på Njord Gin Distillery

i Aarhus

Pris: 399,00 kr.

Ginsmagning hos Trekantens Bartender

i Kolding

Pris: 400,00 kr.

Ginsmagning hos Nordisk Brænderi

i Fjerritslev

Pris: 149,00 kr.

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

i København

Pris: 199,00 kr.

Ginsmagning hos Trolden Destilleri

i Kolding

Pris: 350,00 kr. pr. person

Mangler din ginsmagning her?

Send en mail til os på hej@hlonline.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Tidligere afholdte ginsmagninger

Gin er en af danskernes favorit spiritus, af en helt simpel grund, det er halvdelen af drinken Gin & Tonic. Her på siden finde du alle de smagninger der bliver afholdt i Danmark, nogle af dem bliver afholdt faste hver måned hvert år, mens andre er pop-up smagninger. Det er alt fra ginentusiaster til barer til butikker der afholder disse smagninger.

Hvad er en ginsmagning?

En ginsmagning forgår som regel på en af to måder. Enten så er ginsmagningen arrangeret sådan at man får muligheden for at smage på flere forskellige gin i deres rene form eller også er den arrangeret som en gin tonic smagning, hvor man får serveret forskellige gin mixet med tonic vand. Det ene udelukker som regel heller ikke det andet, så man kan til nogle smagninger godt have muligheden for at smage gin både med og uden tonic vand.

Når man tager til ginsmagning vil man selvfølgelig gerne smage hvilke ingredienser der er i ginen og hvad forskellen er på forskellige gin. Ofte vil det dog også være muligt at smage forskellige tonic vand, og der giver særdeles god mening fordi man sjældent drikker gin rent og ofte drikker det blandet med tonic vand.

Ginsmagning 2019

Ginsmagning er i 2019 mere populært end nogensinde før. Det betyder også at du her på siden kan finde flere ginsmagninger end du har kunnet hidtil. Det er vi meget glade for og håber også du vil blive det og tage det til dig ved at deltage i en masse fremragende ginsmagninger i løbet af året. Vi ser frem til at formidle en masse fantastisk ginsmagninger ud til dig.

Arrangører

Arrangøren har stor betydning for hvilken type ginsmagning du oplever. Med det ikke sagt at det er kvaliteten af ginsmagningen der er stor forskel på, nej det er i højere grad afholdelsen og hvilke gin man smager på der er forskellen. Går du til ginsmagning i en spiritusforretning, vil du ofte blive præsenteret for mange forskellige gin og fra gang til gang vil du kunne smage på nye gin. Deltager du i en ginsmagning på en bar vil du få et dybt indblik i hvad der ligger bag hvert enkelt gin du smager, og omgivelserne vil være mere intime og hyggelige. Er arrangøren af ginsmagningen et destilleri vil du kun smage destilleriets gin, men samtidig blive taget gennem historien og processen bag ginen de producerer. Herunder er et udpluk af de arrangører du kan finde ginsmagninger hos her på siden.

SMAGFØRST

Butikken Smagførst lever på konceptet at du kan smage før du køber. Men udover det afholder de altså også en del ginsmagninger og det gør de med stor succes. Man kan deltage i deres ginsmagninger i deres butikker i København og Aarhus, hvor de afholdes med jævne mellemrum. Butikken får løbede nye gin og tonic vand, hvilket gør at de har stor interesse i at introducere dig for deres nye varer og du har muligheden for at få smagt en masse nye gin og tonic vand til en fornuftig pris.

NJORD Gin Destilleri

NJORD er et moderne gin destilleri der har fokus excepsionel smag og skabe et brand der appellere til byboeren. Deres ginsmagninger bliver afholdt i deres egne moderne lokaler, med ginproduktionen lige ved siden af. Der er mulighed for at smage på deres forskellige gin både rent og blandet med tonic vand.

Highlanders Bar

På Highlanders Bar i Aarhus får du en oplevelse i fantastiske omgivelser, der er meget autentiske og intime. Ikke nok med det så er Highlanders personale eksperter i spiritus af alle typer, hvilket betyder du får et utroligt indblik i ikke hverdags spiritus, når du deltager i en af deres smagninger. Det samme er gældende for deres ginsmagning og du kan roligt deltage i den flere gange, da de råder over så meget forskelligt gin at der vil være nye gin at smage fra gang til gang.