Karamelsmagning

Her finder du et overblik over alle karamelsmagninger der finder sted i Danmark i løbet af de det næste års tid. Der bliver løbende tilføjet flere karamelsmagninger til siden, som de bliver annonceret af arrangørerne. Vælg blandt smagningerne herunder for at læse mere og bestille billetter.

Mest populære karamelsmagninger

karamelsmagning hos karamelleriet

i København 

Pris: 149,00 kr.

flødekaramelsæt fra det søde liv

Leveret til døren

Pris: 272,00 199,00 kr.

Mangler din vinsmagning her?

Send en mail til os på hej@findsmagning.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

For rigtig mange vil karameller blive forbundet med sidste skoledag i folkeskolen, hvor afgangeleverne kaster karameller og sprøjter med vand på de mindre årgange. De karameller der bliver kastet med, er ofte ret kedelige og smager ikke specielt godt, men en ægte karamel er så meget bedre end det der bliver kastet rundt med sidste skoledag. Det kan du få at smage på egen tunge, til en karamelsmagning hos nogle der virkelig ved hvad de laver. Find de bedste karamelsmagninger i Danmarks herover.

Hvorfor skal man smage karameller?

Karamellens popularitet er måske dalet lidt i forhold til chokolade og andet slik. Måske fordi mange associerer den med de klassiske – og lidt kedelige – Big Ben-karameller. Det er dog en skam, da karameller kogt på den gammeldags måde, kan indeholde et hav af forskellige smage, og have en fyldighed som meget andet slik og chokolade ikke kan hamle op med. Derfor kan en karamelsmagning hos et rigtig karamelkogeri måske overraske, og få dig til at sætte pris på det gamle håndværk.

Arrangører

Det kunne tyde på at karamelkogning lidt er et glemt håndværk, da der – desværre – ikke findes mange steder i Danmark der tilbyder karamelsmagning. Et af de få steder er dog Karamelleriet, der gør en dyd ud af rigtig karamelkogning.

Karamelleriet

Karamelleriet findes både i København og i Svaneke på Bornholm. Her sættes der pris på det gamle håndværk, med gode råvarer og lokale ildsjæle. Alt bliver håndlavet over åben ild, og du kan smage karameller med alt fra lakrids til forskellige typer chokolade, bær og frugter. Til karamelsmagning hos Karamelleriet, kan du få et indblik i hverdagen som karamelkoger, og selvfølgelig få masser af friske smagsprøver, mens de stadig er helt lune.