Ostesmagning

Ost smager fantastisk, og elsker du at smage på mange forskellige oste, jamen så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden kan du finde alle ostesmagninger der bliver afholdt i Danmark i den kommende tid. Vi opdaterer hele tiden siden og der kommer derfor hele tiden nye smagninger op, så husk at holde øje.

Mest populære ostesmagninger

Ostesmagning med øl på Gundestrup Mejeri & Bryghus

på Sydfyn

Pris: 249,00 kr.

Mangler din ostesmagning her?

Send en mail til os på hej@findsmagning.dk, så finder vi us af noget. Du kan læse mere om vores samarbejdsaftale med et klik på knappen herunder.

Tidligere afholdte ostesmagninger

ostesmagning og vinsmagning hos grand fromage

i Aarhus

Pris: 299,00 kr.

ostesmagning og vinsmagning hos countryside break

i Vemmelev

Pris: 549,00 kr.

Ost er en fantastisk madvarer man sjældent bliver træt af, og faktisk er vi også ret gode til at lave ost herhjemme i Danmark. Men har man kun smagt dansk produceret ost så er man gået glip af noget, for der er nemlig også rigtig mange andre lande i verden der er gode til at lave ost. Føler du at du måske er en af dem der er gået glip af noget, så kan du deltage i en ostesmagning og få åbnet øjnene for de mange andre fantastiske oste der findes på verdensplan. Søg blandt ostesmagningerne herover.

Ostesmagning i 2019

God mad el. gourmetmad bliver i højere og højere grad en del af vores hverdag. Ost er en din grad en del af det og vi oplever mange nye ostesmagninger i 2019. En del af den hurtigt udviklende madkultur er nemlig at vi smager rigtig meget på mange forskellige ting, deltager i madkurser og spiser ude mere end nogensinde før.

En ostesmagning kan i 2019 være meget mere end bare at smage på oste. Der er mange forskellige produkter der passer godt sammen med oste, det kunne fx være øl, vin el. cognac. Derfor har du også muligheden for at opleve ostesmagninger på en halt anden måde end du måske tænker en ostesmagning, blandet kombineret med vinsmagning el. ølsmagning.

Arrangører

Få et overblik over de forskellige arrangører af ostesmagninger vi har her på siden. Nedenfor er lavet en kortere beskrivelse af de mest populære arrangører af ostesmagninger i år. De korte beskrivelse skal være med til at hjælpe dig med at vælge den smagning som er mest interessant for dig.

Gundestrup Mejeri & Bryghus

Gundestrup ligger på det sydlige fyn og er den unikke og sjældne kombination af et mejeri der producerer fremragende ost og et bryghus der laver dejlige øl. Da de har begge ting i samme hus, har de også den helt unikke mulighed at lave øl der passer perfekt til den ost de laver, og omvendt lave ost der passer perfekt til den øl de laver. Den unikke kombination giver dig muligheden for at få en unik smagsoplevelse.

Et klassisk besøg med oste- og ølsmagning på Gundestrup vil starte med en rundvisning, efterfulgt af fortællinger om stedet og ost og øl på Sydfyn, til sidst vil det slutte med en smagning af deres egne oste og øl akkompagneret af lidt lækkert pølse udefra.

Grand Fromage

Grand Fromage har specialiseret sig i charcuteri, oste og her tilhørende vin. Hele deres udvalg er valgt med nøjsomhed hos små lokale gårdejere, så du er sikret den bedste kvalitet af råvarer og færdiglavede produkter uden alverden tilsætningsstoffer. Samtidig sørger de altid for at have et udvalg af vine der passer til deres udvalg af oste og charcuteri, så du kan få den fulde smagsoplevelse.

De afholder smagninger i deres butikker på Frederiksberg og i Aarhus, men det er oplagt bare at gå ned i butikken og sige du vil holde din egen charcuteri/oste/tapas aften, så vil de guide dig til den helt rigtige sammensætning af produkter så du roligt kan invitere vennerne over.

Få inspiration til dit eget ostebord

Det kan være meget fristende at holde sit eget lille arrangement med ostebord, pølser og vinsmagning, og det kan bestemt også anbefales. Inspirationen til hvordan du skal gøre det kan du få ved at deltage i en ostesmagning evt. en af dem du kan finde øverst på siden her. Til en ostesmagning får du nemlig inspiration til hvilke oste du kan have på dit ostebord, samt hvilke drikkevarer (om det er vin el. øl el noget tredje), og evt. anden mad du skal sætte det sammen med.