Ølsmagning hos Trolden Bryghus

299,00kr.

Ølsmagning i Kolding

Prisen er for 2 personer, ekstra personer koster 149,50 pr. person.

Det lokale bryggeri i Kolding, Trolden Bryghus, tilbyder en unik mulighed for at smage på deres ølsortiment og samtidig få indblik i hvordan hele processen omkring ølbrygning foregår.

Trolden Bryghus har også deres eget detilleri hvor de laver rom og whisky, så efter ølsmagning bliver du selvfølgelig budt på en gratis smagsprøve af dette. Med hjem for du også en lækker flaske af deres bedste øl, så du har en souvenir fra den fantastiske oplevelse du får.

 

Beskrivelse

Trolden Bryghus er et lille bryggeri i Kolding. På trods af deres størrelse har de stadig et fint sortiment på over 10 forskellige øl. Ejeren af bryggeriet Michael Svendsen har selv opbygget bryggeriet og er ofte selv frontmand for ølsmagningerne.

Oplvelsen på Trolden Bryghus er meget unik og autentisk og er derfor en rigtig god gaveidé til en du holder af eller en der elsker øl.

Inklusiv i oplevelsen er der rundvsning på bryggeriet, fortælling om proces og fremstilling, historie, ølsmagning, smagsprøve på deres egen rom eller whisky og sidst men ikke mindst får du en specialbryg med hjem. Skulle det ikke helt være nok for dig kan du tilkøbe en lækker dansk frokost.

Praktisk info:

Sted: Kolding
Arrangør: Trolden Bryghus
Varrighed: Ukendt
Smagsprøver: Flere øl og en whisky eller rom

Lyder en ølsmagning på Trolden Bryghus ikke som noget for dig, kan du se hvad der ellers er af ølsmagninger her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ølsmagning hos Trolden Bryghus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *