Vinsmagning på Nimb Vinotek

549,00kr.

Vinsmagning i København

Prisen er for 2 personer.

Nimb er en af landets førende restauranter, med et af de bedste vinkort. Her har du muligheden for at komme til vinsmagning på deres Vinotek i København og give dig selv og en du har kær en unik oplevelse.

Smag på 3 forskellige udsøgte vine, mens du nyder et par lækre snacks alt sammen i godt selskab og hyggelige omgivelser.

Beskrivelse

En vinsmagning i det helt rette element er præcis hvad du får på Nimb Vinotek. Nimb er særligt kendt for deres ekstraordinære og nøje udvalgte vine. Samtidig formår de at drive en restaurant med et menukort er er sat ud fra det udvalg af vine de har. Vil man have den fulde oplevelse på Restaurant Nimb skal man en dag nyde en middag med vin til.

Til denne vinsmagning hos Nimb Vinotek smager på 3 udvalgte og udsøgte vine i omgivelser der er skabt til at drikke og nyde vin i, nemlig en rigtig vinkælder der rummer et hav af vinflasker af god kvalitet. Du finder ikke bedre omgivelser og bedre stemning for en vinsmagning. I Nimbs vinkælder kan du studere et hav af vine og etiketter i skabene der står langs kældervæggen, et fascinerende blik for både vinnørden og vinelskeren.

Alt imens du samger på de 3 udvalgte vine, vil den kompetente vintjener fortælle om vindistrikter og druesorter, samt hvordan man høster, producerer og lagre vine i vore dage og hvordan det kan bidrage til meget forskellige smage.

Vinsmagningen på Nimb Vinotek for 2 personer varer i ca. 1 time, og du får smagt på 3 forskellige vine udvalgt af veluddannet personale. Ved siden af får du lidt snacks i form af lækre oliven og saltede mandler, som du kan nyde mellem vinene, for at få renset munden og gjort klar til det næste glas.

Praktisk info:

Sted: København
Arrangør: Nimb Vinotek
Varighed: 1 timer
Vine: 3 forskellige glas + snacks

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vinsmagning på Nimb Vinotek”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *