Tilbud

Ølsmagning hos Highlanders Bar

149,00kr.

Ølsmagning i Aarhus

Prisen er pr. person

I smukke og rustikke omgivelser på den kendte Highlanders Bar i Aarhus, kan du smage intet mindre end nogle af de bedste specialøl fra hele verdenen. Highlanders bar bliver rost for de smagninger de afholder.

Du kan give denne oplevelse til dig selv eller som gave til en du holder af. Du får lov at nyde 5 forskellige øl i godt selskab og med entusiastisk personale der kan fortælle dig en hel masse om øllene.

 

Beskrivelse

Highlanders Bar ved at britterne er fænomenale til at producere whisky og øl, derfor har de også proppet deres bar med netop dette, så du kan få smag for deres kunnen. Highlanders bar er nok den mest anmelderroste bar i Danmark, med deres store udvalg af rom, whisky og øl.

På Highlanders Bar kan du smage på mere end 80 forskellige øl, så der er nok at prøve. Elsker du øl er det stedet at tage hen, du vil helt sikkert støde på et par mikrobryggerier du aldrig før har hørt om.

Oplevelsen er perfekt både hvis du er alene eller vil flere afsted eller give det som gave til en du holder af. Du får lov at smage på 5 forskellige ud af de i alt 80 forskellige øl Highlanders Bar har at byde på. Smagningen kan tilpasses dine præferencer eller du kan lade værterne styre det, uanset hvad fortæller de gladeligt alt om øllene og servere flere øl for dig efter smagningen, imod betaling.

Der er mulighed for at tilkøbe et klassisk britisk måltid til ølsmagningen og dermed gøre oplevelsen komplet.

Praktisk info:

Sted: Highlanders Bar, Aarhus
Arrangør: Highlanders Bar
Varrighed: 1-1,5 time
Øl: 5 forskellige

Er denne ølsmagning ikke det du ledte efter, så se her hvilke ølsmagninger du ellers kan komme til.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ølsmagning hos Highlanders Bar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *