Vinsmagning med vinekspert

349,00kr.


Vinsmagning i København

Nu er det slut med at være den uvidende person i seskabet når der snakkes om vin. Til denne vinsmagning smager du ikke blot på vinen, du lærer også alt om den af den dytige vinekspert der er tilstede under hele smagningen.

Vinsmagningen foregår i københavn med en af landets førende vineksperter. Undervejs bliver der fortalt om og smagt på i alt 6 forskellige luksusvine.

 

Beskrivelse

Vil du gerne lære noget mere om vin eller give en gave til en der trænger mere basis viden om vin? Så er denne vinsmagning den helt perfekte vinsmagning at deltage i. Det er en af landets førende vineksperter der styre slagets gang og dermed kan du være sikker på at lære noget nyt.

Du lærer at genkende forskellige dufte i vinen, lærer at der er forskel på smagen af vin og hvorfor der er det. Du lærer også om vinproduktion, vinbehandling og smageteknik, så næste gang du havner i selskab med vinkendere behøver du ikke ligne et stort spørgsmålstegn.

Der er selvfølgelig ikke kun fokus på at lære, det handler i ligeså høj grad om at smage på og nyde de 6 vine der bliver serveret.

Praktisk info:

Sted: København
Arrangør: GO DREAM
Varighed: 3 timer
Vine: 6 forskellige

Se mange andre vinsmagninger i Danmark her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vinsmagning med vinekspert”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *