Premium Whiskysmagning hos Highlanders Bar

990,00kr.


Whiskysmagning i Aarhus

Prisen er for 2 personer, det koster 495 pr. ekstra person.

Highlanders Bar i Aarhus har her arrangeret en whiskysmagning i særklasse. Du får ikke bare lov til at smage på allemands whiskyer, du får lov at smage på toppen af poppen, creme della creme indenfor whiskyverdenen.

TIl aftenen vil dere være udvalgt 5 highend whiskyer du normalt aldrig ellers ville få muligheden for at smage på. Du kan også blive hængende i baren når smagningen er slut og kaste dig over deres store udvalg af rom og øl også.

 

Beskrivelse

Hos autentiske Highlanders Bar i Aarhus, der er særligt kendt for deres store udvalg af rom, whisky og øl, kan du nu også komme til en Premium Whiskysmagning der byder på lidt udover det sædvanlige.

Denne eksklusive smagning hos Highlanders Bar er en oplevelse udover det sædvanlige. I 1-2 timer skal du smage på 5 forskellige highend whiskyer, de har altså normalt en rigtig peberet pris, mens værterne livligt fortæller om de forskellige whiskyer mens du smager dem. Eksempler på whiskyer der kan blive serveret til denne Premium whiskysmagning er:

  • Kavalan Soloist
  • Glenfiddich 40år
  • Balvennie
  • Bruichladdich
  • Single cask single malt whisky fra Scotch Malt Whisky Society
  • Single cask single malt whisky fra Duncan Taylor

Der er mulighed for at bestille traditionel britisk mad til under smagningen og bagefter vil der være rig mulighed for at nyde stemningen på baren og smage på flere whiskyer i deres store udvalg.

Se også Highlanders Bars almindelige whiskysmagning.

Praktisk info:

Sted: Mindebrogade 5, 8000 Aarhus C
Arrangør: Highlanders Bar
Varrighed: 1-2 timer
Whiksy: 5 forskellige highend

Er du ikke interesseret i denne whiskysmagning på Highlanders Bar i Aarhus, så kan du finde mange andre whiskysmagninger her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Premium Whiskysmagning hos Highlanders Bar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *