Tilbud

Peter Beier chokoladebrunch

249,00DKK 186,75DKK

BLACK FRIDAY PRIS – SPAR 25%

Chokoladebrunch i København

Pris er pr. person

Elsker du chokolade? Elsker du brunch? Så er dette den perfekte oplevelse for dig! Her har Peter Beier Chokolade kombineret de to oplevelser i en.

Oplevelsen kræver god tid og du får serveret flere forskellige chokoladeanretninger, lavet af Peter Beier Chokolades egen produceret råvarer her i Danmark og den Dominikanske Republik.

Beskrivelse

Elsker du chokolade og brunch eller kender du en der gør? Hvorfor så ikke prøve denne chokoladebrunch, arrangeret af den kendte danske chokoladeproducent Peter Beier. Peter Beier har gennem en lang årrække været førende på det danske chokolademarked og sælger deres chokolade mange steder i landet.

Meeen, deres chokoladebrunch den kan kun opleves et sted og det er i deres forretning i centrum af København. Her kan du komme til en helt unik oplevelse, hvor de 2 ting vi danskere elskere aller mest, nemlig chokolade og brunch, er sat sammen og går op i en højere enhed.

Du får en fantastisk oplevelse hvor der er fokus på alt det man kan lave af chokolade, men kombineret med klassiske brunchelementer. Da Peter Beier er en virksomhed med fokus på 100% bæredygtighed, kan du forvent at alle råvarer er i top kvalitet. Til brunchen serveres en varm drik (kakao, kaffe el. te) og et glas bobler.

Praktisk info:

Sted: København
Arrangør: Peter Beier Chokolade
Varighed: God tid
Chokolade: Brunch med forskellige chokoladeanretninger

Vi har også samlet en masse andre chokoladesmagninger hvis du hellere vil se på et andet alternativ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peter Beier chokoladebrunch”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *