Peter Beier chokoladebrunch

198,00kr.

Chokoladebrunch i København

Pris er pr. person

Elsker du chokolade? Elsker du brunch? Så er dette den perfekte oplevelse for dig! Her har Peter Beier Chokolade kombineret de to oplevelser i en.

Oplevelsen kræver god tid og du får serveret flere forskellige chokoladeanretninger, lavet af Peter Beier Chokolades egen produceret råvarer her i Danmark og den Dominikanske Republik.

Beskrivelse

Elsker du chokolade og brunch eller kender du en der gør? Hvorfor så ikke prøve denne chokoladebrunch, arrangeret af den kendte danske chokoladeproducent Peter Beier. Peter Beier har gennem en lang årrække været førende på det danske chokolademarked og sælger deres chokolade mange steder i landet.

Meeen, deres chokoladebrunch den kan kun opleves et sted og det er i deres forretning i centrum af København. Her kan du komme til en helt unik oplevelse, hvor de 2 ting vi danskere elskere aller mest, nemlig chokolade og brunch, er sat sammen og går op i en højere enhed. Selvom du måske nu sidder og tænker “det lyder som lidt meget med en brunch fyldt med chokolade”, så skal du ikke være bange for at det er den følelse du får. De har nemlig sammensat det, så der er præcis den rette mængde chokolade til den lækre brunch og du ikke føler det som om der bliver stoppet chokolade ned i halsen på dig.

Nogle af de ting du kan forvente at spise til brunchen er chocolate spread, pålægschokolade, chokoladedyppede jordbær, flamberet grapefrugt med kakaonibs, skyr med hjemmelavet chokolademüsli, sæsonens dragé mandler, hjemmelavet brød, æblerøget ost og salami samt én varm drik. Som du kan læse ud fra det, er der meget chokolade ja, men der er også tænkt over at balancerer det med frugt, brød og andet pålæg.

Du får en fantastisk oplevelse hvor der er fokus på alt det man kan lave af chokolade, men kombineret med klassiske brunchelementer. Da Peter Beier er en virksomhed med fokus på 100% bæredygtighed, kan du forvente at alle råvarer er i top kvalitet. Til brunchen serveres en varm drik (kakao, kaffe el. te) og et glas bobler. Køb denne oplevelse til dig selv eller giv den i gave til en du holder meget af, for det er en fantastisk oplevelse.

Peter Beier arrangerer også en chokoladesmagning (altså uden brunch). Til denne smagning er der kun fokus på chokoladen, som Peter Beier laver så fantastisk. Du kan læse mere om deres chokoladesmagning i København lige her.

Praktisk info:

Sted: København
Arrangør: Peter Beier Chokolade
Varighed: God tid
Chokolade: Brunch med forskellige chokoladeanretninger

Vi har også samlet en masse andre chokoladesmagninger hvis du hellere vil se på et andet alternativ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peter Beier chokoladebrunch”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *