Chokoladekursus med fransk chocolatier – Frédéric Terrible

449,00DKK

Chokoladekursus på Frederiksberg

Pris er pr. person

Få instruktion og oplæring i at lave lækker dessertchokolade af franske Frédéric Terrible, som er uddannet chocolatier og mestre en hver form for chokolade.

Et grundigt kursus hvor du går hjem med 4 forskellige hjemmelavede chokolader og en rigtig god oplevelse i bagagen. Tag afsted med en ven eller veninde og få en hyggelig dag ud af det.

Beskrivelse

Frédéric Terrible er uddannet chocolatier og underviser jævnligt i diverse dessertkunstner. Her kan du få fornøjelsen af at deltage i et af hans mange kurser, og blive mester i at lave en dessertchokolade. Frédéric Terrible har 20-års erfaring som dessertkok og har blandt andet arbejdet på restaurant Nimb og Falsted Kro.

Prisen på kurset inkluderer alle råvarer, som skal bruges til at lave 4 typer af dessertchokolade du må tage med hjem efter kurset. Der vil være en lille pause i kurset hvor du får serveret noget at drikke og lidt sødt til ganen (formentlig i form af chokolade). Alle opskrifter på den chokolade du lære at lave, bliver sendt til din email efter kurset.

Dette chokoladekursus varer ca. 2,5 time og finder sted i et professionelt konditorkøkken, så du får fornemmelsen af hvordan det er at være rigtig dessertkok og have alle redskaber man kunne tænke sig. Kurset afholdes på udvalgte datoer i løbet af året.

Praktisk info:

Sted: Frederiksberg C, Konditorkøkkenet
Arrangør: Frédéric Terrible
Varighed: 2,5 timer
Chokolade: Fremstilling af 4 forskellige chokolader

Vi har også samlet en masse andre chokoladesmagninger hvis du hellere vil se på et andet alternativ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chokoladekursus med fransk chocolatier – Frédéric Terrible”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.