For en ægte julepirat er 1 flaske rom ikke nok, der skal gerne være mange flasker og der skal være til hver dag i december måned. Det kan der også blive til med en vaske ægte skat i form af en rom julekalender. Her får du nemlig ikke bare 1, men 24 flasker rom – en til hver dag i december. Med mindre du selvfølgelig er mere til en adventskalender, så får du i stedet en rom til hver søndag i advent altså 4 flasker rom. Uanset hvad du er til, kan du her få overblikket over alle rom julekalendere og adventskalendere.

AH Riise rom julekalenderA.H. Riise Rom julekalender

Dette er en nyhed i 2019, det vil sige at denne julekalender aldrig før er blevet solgt det er simpelthen jomfruåret for denne rom julekalender. Det er spiritusimportøren Mac Y der står bag den, ligesom de også igen i år fører deres klassiske rom julekalender (se nedenfor), og de har lavet den eksklusivt med rom fra A. H. Riise som er et dansk rom mærke. Det er en julekalender med 24 forskellige slags rom og bag hver låge gemmer der sig en flaske med 2 cl rom, hvilket er en perfekt mængde at drikke rent eller bruge i en drink med rom. Da man ikke ved hvilken rom der er i de 24 glasrør bag lågerne, medfølger der selvfølgelig en beskrivelse af hvert enkelt rom, så du får den viden du har brug for.

Pris: 599,00 kr.

Læs mere

 

Mac Y julekalender med rom – Rum Nation

Er du mere til en nuanceret rom julekalender, hvor al rom ikke kommer fra samme producent, så kan du også vælge bare at holde dig til Mac Y’s klassiske julekalender med rom fra hele verden. Den vender tilbage år efter år og er her igen i år. Selvfølgelig er det ikke det samme indhold i kalenderen hvert år, men samme koncept den bygger på. Også her for du 24 stks forskellige rom i form af 2 cl, og en detaljeret beskrivelse af rommen.

Pris: 599,00 kr.

Læs mere

 

smageklubben adventskalenderAdventskalender med blandet rom fra Smageklubben

Smageklubben.dk har haft stor succes med deres smagsprøvesæt af gin, whisky og rom. Og når julen nærmer sig, er det selvfølgelig oplagt også at lave en adventskalender. Her får du fire flasker á 100 ml premium rom, så du kan bruge de kommende adventssøndage på at forkæle smagsløgene. Med i købet får du en flot gaveæske, og fire faktaark, hvor du kan læse om beskrivelse, smagsnoter og andet information om de forskellige rom. Pris: 369,00 kr.

Læs mere

 

24 days of rum kalender24 days of rum

En af årets mest populære julekalendre med rom er denne ’24 days of rum’. Ligesom navnet ganske fint antyder, så er det altså 24 dage med en ny rom hver dag. Bag kalenderen står firmaet 1423, som i øvrigt laver rigtig god rom, og som tidligere har lavet kalendere med deres egen rom. Denne gang er det dog rom fra hele verden der står på menuen. Faktisk 24 forskellige lande, og det gør kun oplevelsen bedre. Bag hver låge finder du altså 2 cl god rom, samt en lille historie om rommen.

Pris: 579,99 kr.

Læs mere

 

julekalender blandet spiritusBlandet spiritus julekalender (inkl. rom)

Dette er simpelthen den ultimate julekalender for voksne. Den skiller sig tydeligt ud fra de andre ved at have hele 100 ml rom, whisky, gin eller cognac bag hver låge, hvor de fleste andre julekalendere nøjes med 20. Så det er altså noget af en kasse! Bag kalenderen står Smageklubben.dk, som er mestre i at udvælge de rigtige flasker, med den bedste smag. Prisen vil måske skræmme mange væk, men overvej hvor meget man egentlig får for pengene: Med 2,4 liter premium spiritus, og en garanti for en god december måned, vil jeg sige at den er pengene værd.

Pris: 1.695,00 kr.

Læs mere

Lav din egen julekalender med romlav din egen julekalender

Hvis du hellere vil have muligheden for at lave din egen julekalender med rom, findes der også en løsning til dette. Denne kalender består af en flot pap-æske med 24 små rum bag låger. Ikke nok med det, så medfølger der også 24 glasflasker (5 cl), så du nemt kan gå i gang med at lave din egen kalender. Dette er en helt genial løsning til der allerede har en større samling af rom, laver dit eget eller bare har nogle særlige flasker, som man ikke bare kan købe hvor som helst. Her er der også mulighed for at kunne give en gave som er meget mere personlig, med rom (eller andet!), som du selv har udvalgt. Pris: 59,00 kr

Læs mere

fary lochan julekalenderFary Lochan spiritus julekalender

Fary Lochan er endnu et dansk destilleri på listen og laver både rom, whisky, gin og likør. Deres julekalender er en samling af deres allerbedste flasker, og indeholder dermed ikke kun rom, men meget forskelligt spiritus, og dermed 2 cl overraskelse bag hver låge. Også her får du en fin gaveæske, og bag hver låge finder du selvfølgelig også en lille beskrivelse af flasken. Pris: 499,00 kr.

Læs mere

adventskalender mixBlandet spiritus adventskalender (inkl. rom)

Hvis du ikke bare er til rom, men hellere vil smage lidt forskelligt, har Smageklubben.dk også her en løsning. Denne adventskalender består af fire forskellige flasker spiritus á 100 ml, i en fin gaveæske, med detaljerede beskrivelser af de forskellige flasker, der sikrer at hver søndag  i december bliver en ny smagsoplevelse. Pris: 329,00 kr.

Læs mere

 

skotlander adventskalenderAdventskalender med Skotlander rom

Denne fine adventskalender fra den danske producent Skotlander, er den billigste løsning vi støder på. Men det betyder naturligvis ikke at den ikke er pengene værd. Skotlander har mange priser og gode anmeldelser bag sig, og er et rigtig godt bud på en god dansk rom. Med denne kalender får du 4 x 2 cl udvalgt rom, og kronen på værket er en flot, håndlavet trækasse, der gør den til den perfekte gave.

Pris: 149 kr.

Læs mere

  En rom julekalender er simpelthen den bedste måde at finde ny lækker rom på. Du får smagt på en masse forskelligt på kort tid og kan derefter købe hele flasker af dem du bedste kunne lide. Jeg håber der er bare en af disse kalendre der falder lige i din eller den du skal give den til’s smag.