Ølsmagning

Find ud af hvilken ølsmagning du skal til næste gang. Vi har samlet et hav af ølsmagninger fra rundt omkring i Danmark, der finder sted i løbet af det næste års tid. Du kan finde ølsmagninger både på Sjælland, Fyn og i Jylland hvor du kan smage på årstidens øl.

Vil du til ølsmagning i Danmark, så er du kommet til den helt rigtige side. Her på siden samler vi alle danske ølsmagninger der bliver afholdt i den nærmeste fremtid. Vi har samlet et udvalg af ølsmagninger fra danske arrangører i hele landet. De fleste ølsmagninger du finder her på siden foregår i de større byer, som København, Odense, Århus og Aalborg, du kan dog også finde enkelte ølsmagninger i forstæderne og udkantsområderne.

Hvad er en ølsmagning?

En ølsmagning er et event hvor der bliver serveret flere forskellige øl, som man har mulighed for at smage på. Ølsmagninger kan foregå på flere forskellige måder, typisk betaler man en entre-/billetpris hvorefter man kan smage på alle de øl man har lyst til. Der findes dog også tilfælde, hvor det er gratis eller koster et lille beløb for hver øl man ønsker at smage på.

Øl til maden

Øl bliver brugt mere og mere ligesom vin og passer rigtig godt til meget mad. Derfor er der også mulighed for at komme til ølsmagninger hvor man får parret øltyper med lækker passende mad.

Ølsmagninger 2016

I oversigten kan du finde samtlige planlagte ølsmagninger der tager sted i år 2016. Vi tilføjer løbende nye smagninger som de bliver planlagt, så husk at holde øje med siden for at se de seneste smagninger eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at blive opdateret når der er en ny ølsmagning. I slutningen af året vil du også kunne finde ølsmagninger i 2017.

Arrangører af ølsmagning

Ølsmagningerne samlet her på siden bliver afholdt af mange forskellige arrangører i hele Danmark. Ofte det er det bryghuset bag øllene der afholder ølsmagningen, men det kan også være foreninger eller forretninger, der holder det samarbejde med bryghuse eller ønsker at øge salget af øl.

Øltyper

Uanset hvilken ølsmagning du tager til, vi du opleve at der er mange forskellige øltyper. Øltyperne er ligeså forskellige som når du smager vintyper, der findes et hav af måder at brygge øl på og de forskellige typer kommer også til at få forskellige navne. Herunder gennemgår jeg de hyppigste øltyper herhjemme.

  • Pilsner
  • Lager
  • Porter
  • Pale Ale