Ølsmagning

Find ud af hvilken ølsmagning du skal til næste gang. Vi har samlet et hav af ølsmagninger fra rundt omkring i Danmark, der finder sted i løbet af det næste års tid. Du kan finde ølsmagninger både på Sjælland, Fyn og i Jylland hvor du kan smage på årstidens øl.

Vil du til ølsmagning i Danmark, så er du kommet til den helt rigtige side. Her på siden samler vi alle ølsmagninger i Danmark der bliver afholdt i den nærmeste fremtid. Vi har samlet et udvalg af ølsmagninger fra danske arrangører i hele landet. De fleste ølsmagninger du finder her på siden foregår i de større byer, som København, Odense, Århus og Aalborg, du kan dog også finde enkelte ølsmagninger i forstæderne og udkantsområderne, eftersom der ligger rigtig mange mikrobryggerier her.

Hvad er en ølsmagning?

En ølsmagning er et event hvor der bliver serveret flere forskellige øl, som man har mulighed for at smage på. Ølsmagninger kan foregå på flere forskellige måder, typisk betaler man en entre-/billetpris hvorefter man kan smage på alle de øl man har lyst til. Der findes dog også tilfælde, hvor det er gratis eller koster et lille beløb for hver øl man ønsker at smage på. Udover smagsoplevelsen vil der altid være mulighed for at spørge eksperter om øllene og mulighed for at købe de øl man smage på, med hjem til en favorabel pris.

Ølsmagning for 2, 3, 4 el. flere

Til en ølsmagning har man ofte mulighed for at møde mange nye mennesker med samme interesse som en selv, og det er derfor et oplagt sted at skabe nye bekendtskaber. Men det er ikke sikkert at man altid har lyst til det og derfor kan man selvfølgelig også deltage i en ølsmagning for 2, 3, 4 el. flere personer, hvis nu man gerne vil en el. et par venner med eller afsted med hele familien.

Ved stort set alle de ølsmagninger vi samler her på siden, vil du have muligheden for at tage mere end 1 person afsted. Til gengæld kan de hænde at en ølsmagning er for 2 personer og der vil derfor ikke være mulighed for at vælge et andet deltagerantal. Du kan altid købe en ølsmagning for 2 mere end 1 gang og på den måde være 4 el. flere der kan deltage i den.

Ølsmagninger 2018

I oversigten kan du finde samtlige planlagte ølsmagninger der finder sted i år 2018. Vi tilføjer løbende nye ølsmagninger som de bliver planlagt, så husk at holde øje med siden for at se de seneste smagninger eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at blive opdateret når der er en ny ølsmagning. Vi bestræber os hele tiden efter at have et overblik over de bedste og mest populære ølsmagninger i Danmark, så du har det størst mulige udvalg og kan finde den der passer bedst til dine behov.

Arrangører af ølsmagning

Ølsmagningerne samlet her på siden bliver afholdt af mange forskellige arrangører i hele Danmark. Ofte er det bryghuset bag øllene der afholder ølsmagningen, men det kan også være foreninger eller forretninger der holder det for at øge kendskaben til deres forretning eller sabe lidt salg på baggrund af smagningen. Ligeledes kan ølsmagnigner blive afholdt af butikker i samarbejde med bryggerier eller af supermarkeder som råder over mange forskellige øltyper og ølmærker. Herunder har vi skrevet lidt info om nogle af de største arrangører af ølsmagninger i Danmark.

Braunstein

Brygeriet blev etableret i 2005 af brødrende Michael og Claus, som opkøbte det fra et Amerikansk bryghus i Baltimore. Siden er det kun gået stærkt, og Braunstein er et af de største mikrobryggerier i Danmark. De to brødre har tyske rødder, har valgt at opkalde bryggeriet efter deres efternavn Braunstein. I dag ligger bryggeriet i Køge Havn, meget tæt på en S-togs station, så det er nemt at tage til ølsmagning på det populære bryggeri. Men siden de startede i 2005 har de også fået et destilleri og laver dansk Whisky af meget høj kvalitet.

Highlanders Bar

Highlanders Bar er placeret i Aarhus der er en dansk by som bare vokser i popularitet. Det gør også at barer som Highlanders Bar, der uden tvivl må vurderes som en af Danmarks bedste barer, popper op i byen. Highlanders Bar har måske Danmarks største udvalg af spiritus og øl og derfor holder de ofte smagninger der er vældig populære. Der ølsmagninger præsentere dig for årstidens øl, og de servere kun øl af den bedste kvalitet i en atmosfære der matcher helt perfekt.

Ølsnedkeren

Ølsnedkeren er en lille hyggelig ølbar i København N, som har specialiseret sig i at levere unikke speicial øl for deres kunder. En ølsmagning hos Ølsnedkeren er en rigtig hyggelig oplevelse for alle. Det foregår i et lille lokale med en intim atmosfære. Til daglig kan man altid komme forbi i aftentimerne og smage på de mange lækre øl, og der er mulighed for at blive til langt ud natten de fleste dage.

Taphouse

Taphouse er en af Københavns største ølbarer og med en central beliggenhed og et stort udvalg af fadøl er det også blevet et populært valg for mange danskere når weekenden starter, til en fredagsøl med kollegaerne. De afholder også jævnligt fadølssmagninger, og det er ikke alle steder man har mulighed for at komme til en ølsmagning hvor der udelukkende bliver serveret fadøl. Det er noget man skal opleve, fordi det er eller kan være en helt anden smagsoplevelse end man er vant til når man går til ølsmagning.

CRAFTED BY

Har du altid drømt om at få din helt egen øl? Det kan du hos CRAFTED BY. Som navnet hentyder kan den øl man drikker være lavet af alle, og hos dem har du mulighed for at sætte et helt unikt præg på din egen øl, og få den leveret lige til døren. Men inden du laver og bestiller din egen produceret øl, kan du smage på de forskellige øl man kan lave med Crafted BY og finde ud af hvordan du tror du sammensætte den bedste øl. Det er en sjov ølsmagning de holder fordi man efterfølgende kan gå hjem og sammensætte sin egen øl.

Wintercoat

Bor du i Aarhus og er du mest til at komme ud på et lokalt bryggeri når du skal til ølsmagning, så er Wintercoat bryghus et sted der kan anbefales. Et lille bryggeri med massere af charme og talent. De producerer ikke mange forskellige øl, men nok til at de kan olde en ølsmagning der sparker benene væk under en, ikke mindst pga. fokus på kvaliteten i øllen. Wintercoat ligger lidt udenfor Aarhus, men er relativt nemt tilgængeligt.

Trolden Bryghus

Ligesom Braunstein er Trolden Bryghus også fra 2005, en æra hvor der åbnede det ene mikrobryggeri efter det andet. Nu er der kun de overlevende tilbage, og dem der har overlevet har kun overlevet fordi de virkelig formår at levere et godt produkt. Trolden bryghus laver øl kun bearbejdet af mennesker og ingen computer til at lave noget som helst af arbejdet. Trolden Bryghus ligger i Jylland i byen Kolding, så det er nemt at komme dertil fra alle landsdele med tog. De laver 14 forskellige øltyper, hvor du vil smage på nogle af dem til en ølsmagning hos dem, hvilke afhænger af sæsonen. Udover øl, lavet Trolden også whisky og rom på deres destilleri.

Aarhus Bryghus

Dette bryghus har været undervejs i rigtig mange år, og ideen startede helt tilbage i 1986 hvor der blev produceret 60 liter øl ad gangen 3 gange om året. I dag er produktionen meget større og ligeledes er kvaliteten. Aarhus er det mest populære lokale bryggeri i omegnen på trods af den skarpe konkurrence. I dag producerer de 16 forskellige øl, hvor nogle af øllene er sæsonøl og andre er faste i sortimentet. Det er disse 16 øl du kan være heldig at få smagt på til en ølsmagning hos bryghuset, hvilke du smager afhænger 100% af årstiden.