Whisky er for mange en spiritus der skal drikkes ren med eller uden isterninger. Der gør det også til den perfekte spiritus at lave en julekalender med, da det ikke gør noget at der kun er whisky i julekalenderen. Vil du gerne have en julekalender eller adventskalender med det rene whisky i? Så får du her overblikket over dem alle.

 

May Y whisky julekalenderMac Y whisky julekalender

Dette er en af Danmarks største importører af whisky og rom. De har ligeledes en rom julekalender med 24 flasker rom, som du passende kan nyde efter din whisky julekalender. Det er nemlig ikke de helt store whisky flasker du får i denne julekalender og hvis det var ville du nok heller ikke huske så meget af december måned.

Til gengæld får du 24 små flasker whisky af 2 cl hver, lidt nok til at du kan nyde en smagsprøve hver dag og meget nok til at du virkelig kan smage på whiskyen. Alle whiskyer bag alle 24 låger i julekalenderen er forskellige, hvilket er meget specielt da man sjældent har råd til el. mulighed for at smage på så mange forskellige whiskyer indenfor 24 dage.

Pris: 599,00 kr.

Læs mere

 

Smageklubben adventskalender whiskyAdventskalender med whisky

Er du til en lidt mere stille og rolig jul, så kan det være at du skal have denne whisky adventskalender i stedet for. Der er “kun” 4 låger i denne kalender og derfor kun 4 forskellige whisky at smage på. Du kan til gengæld regne med whisky af høj kvalitet og lidt mere væske i hver flaske i denne adventskalender end i ovenstående julekalender.

Adventskalenderen med whisky er fra Smageklubben

Pris: 369,00 kr.

Læs mere

 

Smageklubben julekalender blandet spiritusJulekalender med spiritus mix (inkl. whisky)

Smageklubben står også for nogen af de mest ultimate julekalendere vi har set i år. Deres julekalendere med 24 x 100 ml spiritus af høj kvalitet er svær at hamle op med. Disse fås med gin eller rom, men desværre ikke whisky. Dog har de denne kalender med blandet spiritus inklusiv gin, rom, cognac og minimum 4 flasker whisky, og med 100 ml i hver flaske, er der altså tale om mere end bare en smagsprøve. Det kan kun blive en god måned med sådan en pakke.

Pris: 1.995,00 kr.

Læs mere

 

Fary Lochan julekalenderFary Lochan blandet spiritus kalender

Denne julekalender kan noget af det samme som Smageklubbens kalendere kan, bare i lidt mindre skala, der gør at denne nok er mere passende til de fleste. Også prisen er mere overskuelig. Her får du 24 små glas á 2 cl med forskellige slags spiritus. Ikke to låger er ens, og sortimentet rækker fra forskellige slags snapse til likør, gin, bitter og whisky, og giver dig mulighed for at starte eller slutte hver dag i december med en lille én. Bag hver låge findes naturligvis også en beskrivelse af indholdet. Dette er den perfekte gave til drengerøven eller manden der har alt.

Pris: 499,00 kr.

Læs mere

 

Smageklubben adventskalender blandetAdventskalender med spiritus mix (inkl. whisky)

En anden måde at nyde Smageklubbens udvalg på, er den adventskalender med fire forskellige flasker spiritus á 100 ml. Den er mere eller mindre identisk med der whisky- adventskalender, men istedet for fire flasker whisky, indeholder denne fire blandede flasker spiritus af høj kvalitet. Du får her mulighed for at smage lidt forskelligt, og giver dig noget at glæde dig til hver søndag op til jul.

Pris: 369,00 kr.

Læs mere

 

Lav din egen julekalender med whiskylav din egen julekalender

Hvis du hellere vil have muligheden for at lave din egen julekalender med whisky, findes der også en løsning til dette. Denne kalender består af en flot pap-æske med 24 små rum bag låger. Ikke nok med det, så medfølger der også 24 glasflasker (5 cl), så du nemt kan gå i gang med at lave din egen kalender. Dette er en helt genial løsning til der allerede har en større samling af whisky, laver dit eget eller bare har nogle særlige flasker som man ikke bare kan købe hvor som helst. Her er der også mulighed for at kunne give en gave som er meget mere personlig, med whisky (eller andet!), som du selv har udvalgt.

Pris: 59,00 kr

Læs mere

 

Er man til whisky, findes der ikke mange bedre måder at bruge December på, end en tår af de gyldne dråber hver dag. Det kan være som en gave til person man holder af – som også holder af whisky, eller det kan være en oplagt mulighed for lidt selvforkælelse op til jul. Fordelen ved disse julekalendere er også, at man får smagt på en masse forskelligt og derved får udvidet sin horisont. Måske finder man endda sin nye yndlingswhisky! I hvert fald håber jeg at du finder noget her der kan friste.