Den kolde december måned kan bliver meget varmere med en eller flere daglige kopper te. Hvorfor ikke skabe lidt ekstra nydelse for dig selv med en te julekalender, hvor du kan smage på forskellige typer te særligt gode til de kolde måneder. Det kan være julete eller det kan være andre typer te du finder en julekalender eller adventkalender med te. Vi har lavet et stort overblik over de mange muligheder der er i denne artikel.

 

Old English Tea julekalenderThe English Tea Shop julekalender

The English Tea Shop giver dig en dejlig økologisk te hver dag op til juleaften, med denne fine julekalender. Kalenderen består af en flot gaveæske med 24 låger, og 12 forskellige te. Alt teen er økologisk, og med julede smage som f. eks. hibiscus eller tranebær. Du får også smagt på både sort, grøn og rød te, samt forskellige roobois- og urtete. Der er med andre ord lidt for enhver smag. Dette er den perfekte gave til teelskeren, eller bare en måde for dig at nyde en ny god kop te hver dag.

Pris: 125,00 kr.

Læs mere

 

Pukka julekalenderPukka julekalender

Pukka’s te-julekalender består af 24 forskellige te-breve, og dermed en ny smag hver dag i december. For kun 99 kr, får man meget for pengene, og kalenderen var da også utrolig populær sidste år. Faktisk anbefaler Pukka, at man køber den allerede i dag, før den bliver udsolgt. Man forstår faktisk godt populariteten, for det er virkelig god te. Samtidig er mange af te-brevene meget unikke i i smag og ingredienser, og da der er hele 24 forskellige, får man altså nogle gode smagsoplevelser, der samtidig kan være med til at udvide ens horisont.

Pris: 99,00 kr.

Læs mere

 

noru te adventskalenderAdventskalender med te fra NORU

Denne adventskalender kommer fra noru.dk, der bærer sloganet “luksus til din hverdag”. Det er et passende slogan i denne sammenhæng, da denne adventskalender indeholder – tja, det vil vi faktisk ikke svare på, for ifølge leverandøren er indholdet nemlig hemmeligt. De lover dog at du ikke bliver skuffet! Så hvis du virkelig vil overraske nogen, eller måske bare overraske dig selv (det er jo ikke så tit man får muligheden for det), så er denne kalender et rigtig godt bud. Vi kan dog garantere at hvis man elsker te, så vil man også elske disse overraskelser.

Pris: 500,00 kr.

Læs mere

 

Maggies pakkekalenderJulekalender med te og chokolade

Du kan også få en julekalender med kombineret kaffe, te og chokolade til samme pris hos Maggies.

Er du til flere overraskelser, og vil du gerne prøve lidt forskellige lækkerier hver dag op til jul? Så prøv denne julekalender fra Maggies.dk. Også her er gaverne pakket fint ind, og markeret med tallene 1-24, og med hele 24 gaver er der god mulighed for at blive forkælet med meget godt og blandet. Kalenderens primære produkter er chokolade, kaffe og te, men indeholder også andre ting med f. eks. marcipan, honning, mandler og nødder, og giver en god mulighed for at forkæle dig selv, eller en anden, hver eneste dag op til jul.

Pris: 639,00 kr.

Læs mere

 

Carstensen tehandel julekalenderCarstensen Tehandel julekalender

Julekalenderen fra Carstensens Tehandel giver dig hele 48 tebreve at nyde op til jul. 2 til hver dag, og 24 forskellige smage. Denne kalender er perfekt til dig, hvis én kop te om dagen ikke er nok (og det er det da ikke, vel?), eller hvis du har en person du gerne vil dele en kop te med i den kolde December.

Carstensens Tehandel har generelt et meget bredt udvalg af te, som dækker det meste af verden, samt en ekspertise som nordeuropas største tehandel, der gør at de er rigtig dygtige til at udvælge et godt sortiment af forskellige og unikke smage.

Pris: 299,00 kr.

Læs mere

 

Teacup adventskalenderTeacup adventskalender

Teacup har også lavet en række adventskalendre med te. Her kan du faktisk vælge mellem hele 3 forskellige adventskalendre, som variere i både størrelse og indhold og derfor selvfølgelig også pris.

Du kan se dem alle ved at klikke på knappen herunder.

 

Læs mere

 

English tea shop julekalender

Julekalender med økologisk te

Denne julekalender fra English Tea Shop indeholder 25 forskellige te-breve med økologisk te i mange varianter, så du kan få en god kop te hver dag op til jul. Udover at English Tea Shop er kendt for at forhandle te af høj kvalitet, har de også fokus på økologi, fair trade og minimalt CO2-udslip. Du kan derfor drikke te med god samvittighed.

Pris: 99,00 kr.

Læs mere

 

English tea shop julekalender med grøn teJulekalender med grøn te

Kender du én der bare ikke kan få nok af grøn te? Eller er det måske dig selv? I så fald er denne kalender en rigtig god måde at forsøde julemåneden på.

English Tea Shop har lavet endnu en julekalender meget lig den ovenstående, bare med grøn te som fokus, og indeholder ligesom den anden 25 små pakker med te af høj kvalitet.

Pris: 99,00 kr.

Læs mere

 

Teacup julekalenderTeacup julekalender

Med julekalenderen fra Teacup får du 24 små håndpakkede gaver med 10-15 gram løs te i hver pose, samt vejledning om trækketid og vandtemperatur. Hver pakke indeholder en overraskelse, så dette er en rigtig hyggelig måde at forsøde december måned på.

Teacup er et dansk firma, og en af de første forhandlere der begyndte at sælge te online i Danmark. De har over 100 forskellige varianter på deres hjemmeside, og er kendt for at levere god kvalitet.

Pris: 289,00 kr.

Læs mere

 

Teacup Tea and Taste julekalenderPakkekalender med te og andet

Denne kalender er også fra Teacup, men her får du lige lidt ekstra godter med i købet. Hver pakke indeholder en pose løs te samt en lille overraskelse fra Teacups sortiment. Helt præcis hvad det indebærer, siges ikke, men Teacup sælger bl. a. slik, chokolade, kaffe og andre delikatesser, så mon ikke den indeholder nogen gode ting? I hvert fald er det en god måde at overraske og forkæle sig selv eller andre på op til jul.

Pris: 329,00 kr.

Læs mere

 

Det kan også varme i december måned med en kop kaffe. Vi har ligesom denne oversigt over te julekalendre, lavet en oversigt over julekalendre med kaffe. Skulle du derfor have lyst til det i stedet kan du jo se hvad der er eller du kan bare have begge dele – en kop kaffe om morgenen og en kop te om aftenen, så bliver det ikke meget bedre.