Til en ginsmagning er der som regel mange lækre gins, man kan smage på, og i samspil med diverse tonic vand. Når du er til smagning, kan det være, du finder en super lækker gin, eller flere, som du gerne vil have med hjem til din hylde. Men ginflasker er oftest skrøbelige, og det kan derfor være en god idé at tænke ekstra grundigt over indpakningen, så de (flaskerne) ikke går i stykker på turen hjem. Mange smagninger tilbyder indpakning til de flasker, du køber, men hvis du vil være på den sikre side, kan du tage indpakning med hjemmefra. Dette kan du læse mere om i artiklen.

 

Hvor foregår en smagning?

Umiddelbart kan en smagning fungere på mange måder, og alt efter hvor fancy, eventet er, vil lokationen også afhænge af dette. Nogle barer og restauranter kan som ofte godt hoste smagninger, og så vil de muligvis benytte deres eget alkohol sortiment. De kan dog også vælge at bestille nogle bestemte med hjem, som de overvejer at inkludere i deres sortiment – dette kan variere. Men hvis det ikke er tilfældet, at en bar eller restaurant selv hoster en smagning, kan det også foregå til eksempelvis messer. Hvis du er i restaurationsbranchen er du med stor sandsynlighed blevet inviteret med til sådan et event.

 

Hvordan foregår en ginsmagning?

Ved en smagning vil der være en slags guide, som vil fortælle om ginen, hvor den kommer fra, hvornår den er lavet, og hvem der har produceret den. Der kan sagtens komme mange flere informationer, eksempelvis hvad ginen er lavet på af ingredienser. Der vil være flere forskellige slags gin, som du kan smage på med diverse tonic, muligvis op til 8-10 stykker. Til sidst vil du blive tilbudt at købe de gin, du har smagt på, med hjem. Og her kommer det vigtige så; indpakningen. Efter sådan en smagning kan man godt føle sig lettere beruset, og derfor tænker man knap så meget over skrøbeligheden af flaskerne. Hvis du vil sikre dig en sikker tur hjem, kan du derfor medbringe din egen emballage. Du kan købe emballage på https://albeemballage.dk/.

 

Jeg håber du er blevet klogere på, hvordan en ginsmagning foregår, og hvordan du bedst muligt kan forberede dig på at tage gin med hjem på en sikker måde. God smagning!