Dette indhold er sponsoreret

Arbejdsdage kan hurtigt blive hårde og lange, hvis ikke opgaverne afløses af noget sundt og lækkert mad i ny og næ. Frokost catering giver mange fordele til en arbejdsplads, og kan både bruges i forbindelse med en fast frokostordning, en speciel begivenhed, eller en lejlighed, til at forkæle kollegerne ovenpå en god arbejdsindsats. Læs med nedenfor, og få flere oplysninger om hvad frokost catering indebærer.

Glæd dem omkring med en god frokost

Mad er vejen til de flestes hjerter, og frokosten er ingen undtagelse. En sund og varieret kost har bevist at øge energiniveauet og koncentrationen hos mennesker, og derfor går mange virksomheder op i at stille frokost til rådighed på arbejdspladsen. Frokost catering kan fremme dine medarbejderes sundhed, velvære, samt fysiske og mentale tilstand, således at de er i stand til at fuldføre deres arbejde under ordnede forhold. En anden fordel ved frokost catering er samtidig, at det inviterer til samvær og fællesskab blandt medarbejderne, hvilket styrker virksomheden på et internt plan. Hvis det er muligt at få en ordning, der giver mening økonomisk, er det derfor både nemt, sundt og tidsbesparende at gøre frokost catering til en del af arbejdsdagen.

Flere restauranter tilbyder frokost catering

Måske har du en forudindtaget holdning om kvaliteten og indholdet af catering mad, men de seneste år har budt på en masse nyfortolkninger på, hvordan en frokostordning kan se ud. Anerkendte virksomheder som Meyers, Madklubben, Cofoco og OliOli tilbyder frokost catering, der er en afspejling af maden, man finder på menukortet hos deres respektive restauranter. Du behøver derfor ikke kun sukke efter den klassiske pastasalat. Frokost catering kan også bestå af lækre hawaiianske bowls, rosarødt kød og asiatiske herligheder. Det er oftest også muligt at tage uopfordret kontakt til et selskab, eller en restaurant, og på denne måde få stablet en aftale på benene omkring frokost catering.

Catering er blevet fleksibelt

Catering har gennemgået en stor produktudvikling, og derfor kan frokostmenuen let sammensættes efter ønsker og behov. Hvis medarbejderstaben også har et hold bestående af vegatere, pescetarer og veganere, er det let at adskille maden for allergener og præferencer. Man informerer blot udbyderen omkring, hvor mange der ønsker noget frem for andet, og så bliver menuen sammensat efter dette. Alle får på denne måde mulighed for at smage forskelligt mad og finder måske en ny yndlingsret derimellem. Udover dette, er det selvfølgelig også muligt at vælge, hvilket tidspunkt maden skal leveres på og hvorhenne.