Snaps er noget som mange forbinder med jul, og særligt ved de traditionelle julefrokoster har danskerne en tendens til at hælde væsenlige mængder snaps indenbords. Det er dog nok de færreste, der har overvejet snaps i form af en adventskalender. Det vil vi gerne lave om på her på siden, og nu kan du overveje om du skal starte – eller slutte – de kommende adventssøndage med en lille skarp. Det er jo kun jul én gang om året. Disse snapse-æsker er også oplagte som gaver til én du vil forsøde julemåneden med.

Der findes desværre ikke mange varianter af snapse-kalendere på markedet, og selvom jeg har ledt internettet tyndt efter det, er jeg kun stødt på to forskellige gaveæsker indtil videre. De er dog begge rigtig gode bud på gaver til enhver snapse-elsker, med en tilpas mænge snaps af høj kvalitet og til en rimelig pris.

Gaveæske med bornholmske snapsGaveæske med snaps fra Bornholm

Bornholm Snaps er kendt for at lave rigtig god kvalitets-snaps af friske, lokale råvarer, og denne flotte gaveæske er crême de la crême for enhver snapse-elsker. Gaveæsken indeholder 8 forskellige flasker á 5 cl, med smags-varianter af chili & havtorn, dild & agurk, figen, hindbær, ingefær & granatæble, vanilje, blåbær & citron, lakrids og chili & honning.

Pris: 349,00 kr

Læs mere

Lav din egen julekalender med snapslav din egen julekalender

Hvis du hellere vil have muligheden for at lave din egen julekalender med snaps, findes der også en løsning til dette. Denne kalender består af en flot pap-æske med 24 små rum bag låger. Ikke nok med det, så medfølger der også 24 glasflasker (5 cl), så du nemt kan gå i gang med at lave din egen kalender. Dette er en helt genial løsning til der allerede har en større samling af snaps, eller måske laver dit eget. Her er der også mulighed for at kunne give en gave som er meget mere personlig, med snaps (eller andet!), som du selv har udvalgt.

Pris: 59,00 kr

Læs mere

Adventskalender med snapsAdventskalender med snaps

Denne fine gaveæske fra Smageklubben indeholder en lille flaske snaps til hver søndag i advent, og inkluderer også fire faktaark med beskrivelse og fakta omkring de forskellige snaps. Du ved ikke på forhånd hvilke slags snaps du får, men Smageklubben gør en dyd ud af kun at udvælge de bedste. Hver flaske indeholder i øvrigt hele 100 ml, så der er nok til, at der kan deles ud af de gyldne dråber, eller at en flaske kan holde længere end bare en søndag.

Pris: 349,00 kr

Læs mere

Jeg håber at dette indlæg kan give lidt inspiration til gaveidéer eller selv-forkælelse, selvom udvalget ikke er det største i denne genre. Jeg må erkende at det stadig er lidt af et niche-produkt. Dette kommer dog højst sandsynligt til at ændre sig i løbet af de kommende år, da gaveæsker af denne slags kun bliver mere og mere populære for hvert år. Så mon ikke der er større udvalg til næste jul? I mellemtiden kan man jo benytte sig af de tilbud der tilgængelige lige nu, for det er altså god snaps.