Tilbud

Whiskysmagning hos Highlanders Bar

299,00kr.


Whiskysmagning i Aarhus

Prisen er for 2 personer, det koster 149,50 for hver ekstra person.

Denne vinsmagning finde sted på det berømte Highlanders Bar i Århus, som er kendt for deres fantastiske udvalg af luksusspiritus og specialøl. Især er det rom og whisky de har udemærket sig i.

I løbet af ca. 1 time må du smage på 4 forskellige whiskyer fra deres store udvalg. Det er selvfølgelig tilladt at blive hængende i baren efter smagningen og bestille hvad man har lyst til, dog for egen regning.

 

Beskrivelse

Highlanders Bar er blevet kendt som en af de bedste barer i Århus og måske endda Danmark. Det er de på grund af deres helt unikke og rustikke stemning i barens lokaler, men også på grund af deres store udvalg af specialøl og luksusspiritus.

Fordi de har så meget unikt spiritus stående på hylderne er det også oplagt at invitere på whikysmagning. Det har de gjort og giver dig muligheden for at smage på 4 forskellige whiskyer i løbet af den times tid baren er åben kun for smagningens gæster. De venlige arrangører sørger selvfølgelig for at fortælle om hver whiskys historie.

Bagefter vil der være rig mulighed for at blive hængende i baren og dykke dybere ned i deres store udvalg af spiritus. Kommer du til smagning onsdag eller torsdag vil du sågar få serveret en ekstra whisky og uanset hvornår du kommer til smagningen kan du bestille mad til.

Praktisk info:

Sted: Mindebrogade 5, 8000 Aarhus C
Arrangør: Highlanders Bar
Varrighed: ca. 1 time
Whisky: 4-5 forskellige

Er denne whisysmagning ikke noget for dig, så se andre whiskysmagninger i danmark her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Whiskysmagning hos Highlanders Bar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *