Whiskysmagning hos Braunstein

299,00kr.


Whiskysmagning i Køge

Dette er en yderst populær vinsmagning i Københavnsområdet. Det er det anerkendte destilleri og bryghus Braunstein der er arrangør på denne whiskysmagning, hvor man smager 3 af deres whiskyer.

Udover smagningen får man en rundvisning i deres flotte lokaler og ser hvordan fremstillingen af whisky foregår, og bagefter er der mulighed for at blive hængende i baren og købe mere whisky eller snacks.

 

Beskrivelse

Braunstein producerer både øl og whisky og de er meget kendte for begge dele. Til denne smagning omhandler det deres fantastiske whiskyer, der er lavet i Danmark på deres eget prisvindende destilleri.

Brødrene Braunstein har formået at lave et produkt af høj kvalitet, indenfor et område hvor danskerne normalt ikke gør sig gældende. De har sammensat en whisky der har fået stor ros af danske whiskyelskere og til denne whiskysmagning kan du selv vurdere den.

Braunstein afholder whiskysmagninger første lørdag i hver måned. Udover at smage på 3 dejlige whiskyer, får du også en historie fortælling om destilleriet og hvordan en dansk whisky har formået at få så stor international succes, med blandt andet en 1. plads til International Wine and Spirit Competition (IWSC).

Praktisk info:

Sted: Køge
Arrangør: Braunstein
Varrighed: 3 timer
Whiskyer: 3 forskellige

Se hvilke andre whiskysmagninger der er.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Whiskysmagning hos Braunstein”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *