Vinsmagning på Dansk vingård i Kalundborg

175,00kr.

Vinsmagning i Kalundborg

Pris er for 1 person

Kom ud på en af Danmarks største vingårde med mere end 30.000 vinplanter. Få en rundvisning på hele gården og fortællinger om hvordan de producere deres vin i kolde Danmark.

Det hele slutter af med en skøn vinsmagning, hvor du smager på 5 forskellige vine lavet af gårdens egne druer fra markerne du lige har været rundt på. En helt igennem unik oplevelse.

 

Beskrivelse

Her får du en unik mulighed for at besøge en af de få danske vingårde. Denne vingård ligger nær Kalundborg og er en af Danmarks største vinproducenter, med mere end 30.000 vinstokke fordelt på de vinmarker der ligger omkring gården.

Det er en god idé at tage lidt praktisk tøj og sko på, da du får en rundtur på hele vingården og i markerne. De fortæller om hvordan de laver vin på gården og hvilke premisser der er for at lave vin i Danmark modsat udlandet hvor der er mere varme. Der vil også være rundvisning på selve gården og i vinkælderen.

Det hele rundes af med en dejlig vinsmagning, hvor der bliver serveret nogle af vingårdens egen produceret vine. I alt får du 5 forskellige glas vin, og selvfølgelig viden om hvordan disse vin er lavet.

Praktisk info

Sted: Kalundborg
Arrangør: Gaveidéer.dk
Varighed: 2 timer
Vine: 5 forskellige vine

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vinsmagning på Dansk vingård i Kalundborg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *