Vinsmagning kun for kvinder – Udgået

650,00kr.


Vinsmagning i Storkøbenhavn

Originalt har det altid været manden der har valgt og smagt på vinen når man spiser ude, det har været ham der har valgt vinen der skal drikkes derhjemme, men det er der ved at blive lavet om på.

Her byder Laudrup vine på en vinsmagning kun forkvinder, hvor du som vinelskende kvinde kan smage på en række forskellige vine eller du som nybegynder kan lære en masse om vin, hvor den stammer fra, hvordan den laves og hvordan man sammensætter den med mad.

 

Kategori:

Beskrivelse

Oprindeligt har det været mandens lod at smage og udvælge de rigtige vine til maden, både derhjemme og på restauranter, men nu er det slut med det og tid til at kvinden kan være med. Det forsøger Laudrup Vin sammen med DuGlemmerDetAldrig at lave om på med denne vinsmagning kun for kvinder.

Det er en vinsmagning hvor der i høj grad er fokus på vine i høj kvalitet, men frem for alt skal de deltagende gå derfra med fornyet viden, det er den perfekte kombination af læring og hygge. Den eneste mand i forsamlingen vil være vinkonsulent Henrik Smidt Hansen der guider de deltagende igennem 7 vine som er parret til en 4-retters menu bestående af en appetitvækker, 2 mindre hovedretter og en dessert.

Kender du en kvinde der fortjener at slappe af og nyde noget vin eller har du selv lyst til at smage på vin med dine veninder, så er dette den perfekte vinsmagning. I slipper for mænd der prøver at score og føre sig frem, det er kun kvinder der deltager.

Vinsmagningerne finder sted i København og omegn, med forskellige lokationer fra gang til gang. De bliver arrangeret ca. hver 2.-3. måned afhængig af efterspørgslen på vinsmagningerne.

Se hvad der ellers er af vinsmagninger i landet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vinsmagning kun for kvinder – Udgået”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *