Vinsmagning for grupper med Rasmus Holmgård

4.200,00kr.


Vismagning i København eller hvor du er

Kunne du tænke dig at komme til en vinsmagning med alle dine bedste venner eller hele familien, så har du her muligheden det er nemlig en gruppevinsmagning. Du betaler en pris og i kan så tage op til 12 personer afsted til vinsmagningen.

Vinsmagningen er ledet af Danmarks førende vinskribent Rasmus Holmgård. Den kan afholdes i Rasmus’ lokaler i Købehavn eller et sted efter dit ønsker. Prisen kan variere alt efter hvor i landet du ønsker det afholdt.

 

Beskrivelse

Rasmus Holmgård er en af landets førende vineksperter. Han skriver om og anmelder vin for Samvirke, Smagogbehag, Dagbladenes Bureau, samt på sin egen blog. Han holder også jævnligt foredrag og vinsmagninger som du har mulighed for at deltage i.

Her har du muligheden for at få din helt egen vinekspert sammen med op til 11 venner eller familiemedlemmer i 2 timer. Rasmus Holmgård vil medbringe 6 vine og fortælle alt hvad der er værd at vide om disse vine. Derudover vil han stå til rådighed for dig og besvare alle spørgmål du kunne have om vin.

Det er en helt unik oplevelse for dig og dem du vil deltage sammen med, fordi i kan lære utrolig meget af vineksperten Rasmus Holmgård. Det er dog en vinsmagning der er optimal for grupper, så det kræver i er flere der har lyst til at gå sammen om det.

Praktisk info:

Sted: København medmindre andet aftales
Arrangør: Rasmus Holmgård
Varrighed: 2 timer
Vine: 6 vine

Er denne vinsmagning ikke noget for dig, så se alle andre danske vinsmagninger her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vinsmagning for grupper med Rasmus Holmgård”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *