Romsmagning i Flensborg

45,00kr.

Romsmagning i Flensborg

Prisen er pr. person.

Du finder ikke en billigere romsmagning end denne. Til gengæld skal du også til Flensborg i Tyskland for at deltage i den.

Du får lov at smage på 3 forskellige lokalproducerede rom samt rundvisning på destillerierne og foredrag om rom og Flensborg.

 

Beskrivelse

Det her en god mulighed for at komme til en romsmagning og samtidig opleve det skønne Flensborg i Tyskland. Johannes Rum afholder jævnligt romsmagninger i Flensborg hvor der også er destilleri.

Johannes Rum er en meget kendt romproducent fra Flensborg og de har i rigtig mange år produceret fantastisk rom til tyskerne især, men også andre steder i verden er deres rom blevet nydt.

Denne romsmagning er meget mere end en smagning. Du får også en rundvisning på deres destilleri, hvor du kan se hvordan romproduktion foregik for 150 år siden. Derudover er der spændende historiefortælling om Johannes Rum og hvilken indflydelse rom har haft på Flensborg og dens udvikling.

Efter rundvisningen vil du får serveret 3 forskellige rom, som er 100% lokalt produceret og smager du på noget du kan lide, kan du selvfølgelig gå på opdagelse i Johannes Rum’s forretning og købe noget rom med hjem.

Praktisk info:

Sted: Flensborg, Tysland
Arrangør: Johannes Rum
Varrighed: 1-1,5 time
Rom: 3 forskellige lokale rom

Er en romsmagning i Flensborg lidt for langt væk fra dig, så frygt ikke for der er massere af romsmagninger i hele Danmark.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Romsmagning i Flensborg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *