Romsmagning hos SMAGFØRST

299,00kr.

Romsmagning i København

Prisen er pr. person.

SMAGFØRST, det er præcis hvad du kan til denne romsmagning hos den populære forretning med det geniale koncept at du kan smage først.

Oplevelsen er et godt køb hvis du ønsker at udforske romverdenen lidt mere og blive klogere på hvad rom kan. Du kan smage på 9 forskellige rom og få en masse historie og baggrund om dem alle fra de ledsagende eksperter.

 

Beskrivelse

SMAGFØRST har skabt et unikt koncept hvor du altid kan få lov til at smage på varerne inden du køber dem. Til en smagning hos SMAGFØRST får du mulighed for at smage på lidt mere ud over det sædvanlige.

Rom er en klassik drik som de fleste kender. Spiritustypen er mest endt for des brug i drinks, men de senere år er det blevet populært i Danmark at drikke rommen rent også. Rom kan nemlig også have en sødme og interessant smag der gør det blive fantastisk at drikke rent.

Hos SMAGFØRST tilbyder de en romsmagning hvor du kan smage på hele 9 forskellige rom. I løbet af de ca. 2 timer smagningen vare vil du høre om baggrunden og historien for de 9 forskellige rom, have mulighed for at smage hvor stor forskel der kan være på rom og stille de spørgsmål du nu kunne have til eksperter indenfor området.

Praktisk info:

Sted: København
Arrangør: SMAGFØRST
Varrighed: 2 timer
Rom: 9 forskellige

Der findes mange andre romsmagninger i Danmark, som du kan tage til hvis denne ikke er noget for dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Romsmagning hos SMAGFØRST”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *