Peter Beier chokoladesmagning

299,00kr.

Chokoladesmagning i København

Pris er pr. person

Er du afhægnig af chokolade? Så skal du prøve en chokoladesmagning hos Peter Beier. Peter Beier chokolade smager så godt at du aldrig får lyst til at spise billigt supermarked chokolade igen.

Det er en 1,5 times ophold i chokoladehimlen, hvor du har mulighed for at smage på alverdens fantastiske håndlavede chokolader, med diverse fyld og pynt der skaber smagseksplosioner i munden.

Beskrivelse

Peter Beier er blevet en af de mest kendte chokolade producenter vi har herhjemme i Danmark, med deres nytænkende måde at lave flot og indbydende chokolade på.

Al Peter Beier chokolade er håndlavet, med kakao fra deres helt egen kakao plantage i Caribien. Det betyder at kvaliteten af den kakao deres bruges til chokoladen ikke findes bedre, da de hos Peter Beier chokolade kun vil have det bedste af det bedste.

Det er muligheden for at komme bag facaden når der produceres noget af Danmarks bedste håndlavede chokolade, for dig selv og/eller en du holder af. Forretningschefen i Peter Beier tager jer med helt fra kakaobønnen blot er et frø i jorden, til chokoladen står klar til at blive spist til en Peter Beier chokoladesmagning.

Oplevelsen inkluderer 1,5 times chokoladesmagning, af ren og skær Peter Beier håndlavet chokolade, og det  er både fyldte chokolader og deres nye chokolader. Derudover får du fortalt hele historien om Peter Beier af forretningschefen og hvordan det foregår når chokoladen bliver lavet. Der serveres også en gratis kaffe eller varm chokolade, og du har mulighed for at købe Peter Beier chokolade til en rigtig god pris sidst på dagen.

Praktisk info:

Sted: København
Arrangør: Peter Beier
Varrighed: 1,5 timer
Chokolade: Stort udvalg af alle deres chokolader

Vi har også samlet en masse andre chokoladesmagninger hvis du hellere vil se på et andet alternativ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peter Beier chokoladesmagning”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *