Ølsmagning hos Ørbæk Bryggeri

299,00kr.

Ølsmagning på i Ørbæk på Fyn

Prisen er for 2 personer, det koster 149,50 kr. for hver ekstra person.

Fyn er fin og det er den øl de kan levere så sandelig også. Ørbæk Bryggeri har formået at producere prisvindende øl i Danmark og udlandet, der udelukkende er lavet af økologiske råvarer.

Giv denne oplevelse til dig selv eller i gave til en du holder af og få muligheden for at komme helt tæt på Ørbæk bryggeri, med en guidet tur og smagning på udvalgte øl fra deres sortiment.

 

Beskrivelse

Den gamle tale måde “Fyn er fin”, passer helt perfekt i dette tilfælde, for Ørbæk bryggeri på fyn er sandeligt fin. De har vundet flere priser i Danmark og i udlandet for deres øl produceret udelukkende på økologiske råvarer.

Det er deres sæsonøl Fynsk Forår der er frontløberen i deres sortiment og da også den øl der har vundet de mange anerkendende priser. De har dog et væld af andre gode økologiske øl, med et samlet sortiment på 35 øl, her iblandt er der flere sæsonøl der kun bliver produceret til fx påske og jul.

Denne oplevelse tager dig på en guidet tur rundt i deres bryggeri der ligger i Ørbæk på Fyn. Du høre om hvordan øllen går fra at være simple råvarer til et mesterværk på flaske. Du får selvfølgelig også hele historien om bryggeriet og til sidst får du lov at smage på udvalgte øl fra deres sortiment. Hvilke øl og hvor mange du får lov at smage afhænger af sæson.

Praktisk info:

Sted: Assensvej 38, Ørbæk
Arrangør: Ørbæk Bryggeri
Varrighed: 2 timer
Øl: varriere

Er denne ølsmagning ikke noget for dig, kan du se hvad der ellers er af ølsmagninger her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ølsmagning hos Ørbæk Bryggeri”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *