Ølsmagning hos Braunstein

299,00kr.


Ølsmagning i Køge

Prisen er for 2 personer. Det koster 149,50 kr. for hver ekstra person.

Braunstein bryggeri ligger i Køge og er et af de største specialøl bryggerier i Danmark. De invitere her på en eksusiv smagning af deres egne nybryggede øl, du kan frit vælge at smage på 5 forskellige Braunstein øl, hvorefter der vil være mulighed for at købe flere i baren.

Ølsmagningen er ikke kun en smagsoplevelse, det er ligeså meget en historiefortælling om der anerkendte Braunstein bryggeri og destilleri. Du vil få en rundvisning i de flotte lokaler og høre historien om Braunstein, fra lille ølbryggeri til international anerkendelse.

 

Beskrivelse

Braunstein bryggeri blev grundlagt tilbage i 2005, men er allerede blevet et af Danmark bedste bryggerier af specialøl. Derudover har de lavet deres egen whisky som har vundet internationale priser og er blevet meget populær blandt danske whiskyentusiaster.

Denne ølsmagning hos Braunstein er mere end bare en smagning, det er en oplevelse, en guidet tur gennem Braunstein historie fra mikrobryggeri til international anerkendelse.

Oplevelsen inkludere en rundvisning på Braunstein bryggeriet, hvor man kan se hvordan øllen bliver lavet og der bliver fortalt spændende historier undervejs. Du vil kunne vælge at smage på 5 af deres øl, som en del af smagningen, vil du have flere derudover kan det tilkøbes i baren.

Praktisk info:

Sted: Køge
Arrangør: Braunstien bryggeri
Varrighed: 3 timer
Øl: 5 valgfrie

Vi samler alle de bedste ølsmagninger i Danmark lige her, hvis denne ikke er noget for dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ølsmagning hos Braunstein”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *