Chokoladekursus og -smagning i KBH

450,00kr.

Chokoladesmagning i København Ø

Pris er pr. person

Lær at lave dine egne fyldte håndlavede chokolader, ligesom de professionelle gør det. På dette kursus får du praktisk undervisning af en professionel chokoladefremstiller/chocolatier.

Du lære ikke kun at lave chokoladen, du får også lov til at smage på forskellig chokolade undervejs. Når kurset er færdigt vil du have lavet dine egne fyldte chokolader, du kan tage med hjem og dele med familien.

Beskrivelse

Lær at lave fyldte chokolade som de professionelle chokoladefremstillere på dette 3 timers lange chokoladekursus, hvor du sammen med 10-20 andre personer får praktisk undervisning af en professionel chocolatier, samt lov til at smage på en masse lækker chokolade.

Kurset er en skøn kombination af fremstilling af din egen chokolade og en chokoladesmagning, hvor du får lov til at smage på den chokolade du skal bruge. En professionel chokoladefremstiller lære dig hvordan du smager forskel på chokolades kvalitet og hvordan du bruger forskellige ingredienser i chokolade, så du kan lave dine egne lækre fyldte chokolader.

Kurset vare ca. 3 timer og i alt er der 10-20 deltagere på kurset, så du kan med fordel tage en ven med. Alle ingredienser og chokolade er inkluderet i kursets pris, og der er mulighed for at låne et forklæde. Kurset og smagningen afholdes løbende på fastsatte datoer.

Praktisk info:

Sted: København Ø
Arrangør: Ukendt
Varighed: 3 timer
Chokolade: Håndlavet fyldte chokolader + chokoladesmagsprøver undervejs

Vi har også samlet en masse andre chokoladesmagninger hvis du hellere vil se på et andet alternativ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chokoladekursus og -smagning i KBH”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *