Chokolade- og vinsmagning hos Peter Beier – Udgået

399,00kr.

Chokoladesmagning og vinsmagning i København

Pris er pr. person

For nogen vil en chokolade- og vinsmagning virke som en skør sammensætning, men hvis du har det sådan, så er det fordi du ikke har prøvet det. Chokolade og vin er en fantastisk kombination, hvis man gør det rigtigt.

På denne chokoladesmagning-vinsmagning oplever du når samspillet mellem vin og chokolade er perfekt. Du lære også hvordan du fremover kan sammensætte vin og chokolade så det smager godt.

Kategori:

Beskrivelse

Peter Beier byder nu også velkommen til en unik oplevelse, hvor de formår at få chokolade og vin til at gå op i en højere enhed. Smag 2 glas fremragende vin, til Peter Beiers fremragende håndlavet chokolader der er lavet af kakaobønner fra deres egen plantage i Caribien.

Foruden vinen og chokoladen du får til denne smagning, lære du også hvordan du selv kan sammensætte vin og chokolade derhjemme. Derudover fortæller Peter Beier om deres historie, og hvordan de selv står for hele processen fra jord til bord.

Når smagningen der vare i ca. 1,5-2 timer er slut, vil du have mulighed for at købe Peter Beier chokolade til specielt gode priser kun i anledning af dagens chokoladesmagning. Smagningen afholdes ca. et par gange om måneden på udvalgte datoer.

Praktisk info:

Sted: København
Arrangør: Peter Beier
Varighed: 1,5-2 timer
Chokolade: Masser af chokolade
Vin: 2 glas

Vi har også samlet en masse andre chokoladesmagninger hvis du hellere vil se på et andet alternativ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chokolade- og vinsmagning hos Peter Beier – Udgået”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *