Smag på København

København er Danmarks hovedstad og største by og det betyder også at det er her du finder absolut flest smagsoplevelser der kan tirre dine sanser. Vi har samlet alle de bedste smagsoplevelser i København her på siden, så du virkelige kan smage på København.

Smagsoplevelser i København

Smagninger i København

Der findes mange forskellige former for smagninger, men øl-, vin-, og chokoladesmagninger er blandt de mest populære. Her kan du få et overblik over hvilke, der er tilgængelige i København.

Madoplevelser i København

Hvis du skal have den fulde oplevelse af smagen på KBH, så skal du kaste dig ud i en madoplevelser. Dem er der mange af, men vi sørger for at guide dig på vej, så du kan finde de bedste madoplevelser til den bedste pris.

Madkurser i København

Når noget smager godt, vil man gerne selv kunne lave det. I København er der rigtig meget der smager godt og hvis du gerne vil kunne lave ligeså god mad, så kan du tage på et af de mange madkurser der findes i byen.

I Danmark elsker vi god mad med ligeså gode drikkevarer til. Her på siden hjælper vi dig, med at opleve den fulde smag af København, ved at guide dig til de bedste smagninger, madkurser og spisesteder. Se alle begivenheder her på siden og smag på det bedste fra København.

Madoplevelser i København

Selvom København, i international sammenhæng, er en relativt lille storby, er den kæmpestor inden for gastronomi og smagsoplevelser. Det ny-nordiske køkken har taget hele verden med storm, og København kan idag prale med nogle af verdens absolut bedste michelin-restauranter, som f.eks. Noma, Geranium og Kadeau. Men du behøver ikke at besøge de aller dyreste michelin-restauranter for at opleve gastronomi i topklasse. København har masser af unikke og fantastiske restauranter, hvor en middag ikke behøver at koster en formue, og hvor du kan gå derfra med en oplevelse du ikke glemmer. Samtidig er der masser af muligheder for at

Madkurser

Madkurser er populære som aldrig før, og med god grund. I en kultur hvor vi får mindre og mindre tid, og får flere og flere muligheder for take-away og andre nemme løsninger, er der for mange opstået lidt af en modkultur, der ser vigtigheden i at kunne lave god mand fra bunden, med gode råvarer. En anden ting der trækker mange folk til madkurserne, er interessen i autentisk udenlandsk mad. De fleste ved f.eks. godt, at det man får hos den lokale pizzamand, sjældent har særlig meget at gøre, med den måde man laver pizza på i Bológna, og at en madmor fra Tijuana nok ville rynke lidt på næsen, af det vi herhjemme kalder for mexicanske pandekager. Uanset hvad du er til, er det spændende at få lidt indsigt i hvordan den mad vi elsker herhjemme, bliver lavet på ægte manér. Heldigvis er der masser af muligheder for både at blive klog og mæt i København.

Tapas kursus

Hos Timm Vladimirs Køkken i Valby, kan du lære at lave den klassiske spanske ret, der er populær som aldrig før. Tapas består af en masse små retter, som egner sig perfekt til festlige lejligheder eller en romantisk middag. På dette kursus, der varer 3.5 timer, bliver du introduceret til de klassiske retter med ost, oliven og chorizo, men du lærer også at lave mere spændende og unikke retter, som virkelig kan imponere.

TAPAS KURSUS
hos Timm Vladimirs køkken

Chokolade kursus

Hvem elsker ikke chokolade? Chokolade fås i næsten uendeligt mange forskellige smage og varianter, men hvorfor begrænse sig til det chokolade man kan købe i butikkerne, når man kan lave det selv? På dette kursus på Østerbro, kan du få dybdegående indblik i hvordan man laver chokolade fra bunden af, af en professionel chokoladefremstiller. Samtidig får du undervisning i chokoladens historie, og lærer hvordan man kan vurdere chokoladens kvalitet. Og så får du selvfølgelig lov at smage!

CHOKOLADEKURSUS
på Østerbro

Italiensk madkursus

Synes du der er langt til Napoli fra den lokale Just Eat-udbringer? Og mangler din spaghetti bolognese lidt autenticitet? Så er det Italienske madkursus hos Timm Vladimirs Køkken sikkert lige noget for dig! Her lærer du at lave de klassiske retter som vi elsker, så autentisk som muligt. Det italienske køkken er faktisk ikke så kompliceret endda – tvært imod handler det ofte om at holde det simpelt, med gode friske råvare. Det skal bare gøres på den rigtige måde, og det bliver rigtig godt demonstreret på dette kursus. Lær at imponér med en risotto, tiramisu eller en pizza, der får familie og venner til at sige Mama Mia!

ITALIENSKE KLASSIKERE
hos Timm Vladimirs køkken

Mexicansk madkursus

Vi kender allesammen det mexicanske køkken, med tacos, buritos, tortillas, nachos og meget mere. Men meget af den mexicanske mad, der er tilgængelig herhjemme i form af produkter fra Tex-mex og Santa Maria, har i virkeligheden ikke så meget at gøre med Mexico, som det har med USA, da det ofte er en noget amerikaniseret udgave. Det mexicanske køkken er meget mere end bare kødsovs i en pandekage. Det har masser at byde på, med både smag og styrke. På et mexicansk madkursus kan du lære at beherske Habanero-chilien, og lave klassiske og autentiske mexicanske retter.

EL SABOR DE MEXICO
hos Timm Vladimirs køkken

Gourmet

København har som sagt masser at byde på når det kommer til gastronomi, hvad end det er street food eller flerstjernede michelin-restauranter. Der findes også masser af restauranter i København, hvor du kan opleve gourmetmad i topklasse, uden at det behøver at koster en formue.

Drikkeoplevelser i København

Om du er til øl, vin, cocktails, champagne, whisky eller noget helt andet, er der masser af muligheder i København, med et hav af anerkendte barer, caféer og restauranter. I de seneste par, er forskellige smagninger blevet mere udbredte, og der er mange muligheder for at smage sig frem, og blive klogere på alt fra rom til champagne.

Vinsmagning

Vinsmagning er den mest udbredte form for smagning, hvilket giver god mening, når man tænker på hvor mange forskellige slags vine der findes. Mange vil gerne lære mere om vine, men kan føle at det er et lidt uoverskueligt marked. Her er en vinsmagning ideel, da man bliver guidet igennem forskellige vine af en professionel. En vinsmagning kan gøre dig klogere på hvilke vine du skal gå efter næste gang du er ude at spise, og man kan med fordel imponere kæresten eller vennerne med sin viden.

Ølsmagning

Der er gode muligheder for ølsmagning i København. Øl er nemlig ikke bare øl, og der findes idag rigtig mange forskellige og unikke specialøl, fra mikrobryggerier og andre lokale bryghuse. Derfor er en ølsmagning en helt oplagt måde, at prøve de forskellige smage af på, og for at se hvad man bedst kan lide. Gode steder der holder ølsmagning er, blandt mange andre, Nørrebro Bryghus, Ølsnedkeren og Fermentoren på Vesterbro. Eller måske var det noget at tage til Ølyoga på Nørrebro?

ØLSMAGNING FOR 2
flere steder i København