Elsker du mad, rejser og spændende aktiviteter? Så er Frankrig et land, du bør overveje at rejse til, næste gang du planlægger en ferie.

I Frankrig finder du en feriedestination tæt på Danmark, men som stadig byder på alsidigt vejr og forskellige terræn.

Du kan for eksempel komme på badeferie i det sydlige Frankrig og nyde sydens sol, eller du kan tage på storbyferie i Paris og shoppe løs.

Men Frankrig er også en destination kendt for sine skisportsområder, og med mere end hundrede skiområder i landet, har du rig mulighed for at planlægge en skiferie, som passer til dine ønsker.

Skiferie Frankrig med alt det indebærer

Du kan booke skiferie i Frankrig online, hvor du søger blandt et hav af forskellige muligheder. Her skal du blot indtaste de ønskede datoer, typen af transport og hvis du har en særlig destination, du ønsker at besøge.

Herefter kan du browse dig igennem dine muligheder for skiferie i Frankrig, hvor du finder samlede rejsepakker, hvor alt lige fra transport, hotel og skipas er inkluderet.

Du kan blandt andet finde en rejse, som kombinerer skiferie og god mad. Mange skiområder byder på særlige madoplevelser, hvor du blandt andet kan finde restauranter med michelin-stjerner. Dermed kan du komme på den perfekte kombinationsrejse, hvor mad og ski er i hovedsædet.

Nyd maden og kulturen

Selv på en skiferie har du rig mulighed for at lade dig inspirere af den lokale kultur og maden. Frankrig kan byde på nogle af de lækreste delikatesser inden for madkunsten, og du kan frit nyde lækre måltider af fransk mad hver dag på din rejse.

Derfor er en skiferie i Frankrig den perfekte tur til madelskeren: Du får set flot natur, oplevet den lokale kultur, kan opleve spændende aktiviteter, og alt dette kan foregå, mens du nyder den lækre franske mad.