Samarbejde

Er du interesseret i et samarbejde? Vi leder altid efter nye samarbejdpartnere, så vi kan tilbyde vores brugere endnu flere smagsoplevelser samt gøre det lettere at finde smagninger i Danmark. Her på siden kan du se hvilke samarbejdstilbud vi har. Du er altid velkommen til at kontakte os, og høre om skræddersyede tilbud til din virksomhed.

Det kan vi tilbyde…

Vi har forskellige sider med forskelligt fokus. Prisen for eksponering på en side afhænger af sidetypen. Herunder er vores standard priser for hvert side, samt eksempler på siderne.

Forsiden (fx https://www.findsmagning. dk/) – Pris pr. smagning 80 kr. el. 480 kr. om året for en permanent smagning.

Kategoriside (fx https://www.findsmagning.dk/vinsmagning/) – Pris pr. smagning 120 kr. el. 720 kr. om året for en permanent smagning.

Lokalside (fx https://www.findsmagning.dk/vinsmagning/koebenhavn/) – Pris pr. smagning 160 kr. el. 960 kr. om året for en permanent smagning.

Egen smagningside (fx https://www.findsmagning.dk/smag/vinsmagning-hos-smagfoerst/) – 400 kr. pr. side som en engangsbetaling.

Egen leverandør-/arrangørside – 400 kr. om året.

Nogle tal…

Det kan være rart for dig rent faktisk at vide hvad du for, hvis du køber dig til eksponering på vores side. Her får du nogle tal og tal lyver ikke.

Er du stadig interesseret i et samarbejde?

9 + 4 =