Efter mange års brug fungerer dit elektriske apparat slet ikke længere eller holder op med at fungere korrekt? Så kan det være, at en del af dit apparat er defekt. Det er ofte rart at få et fuldt funktionsdygtigt apparat hurtigt tilbage i hjemmet. For at få et fuldt funktionsdygtigt apparat igen kan du vælge at købe et nyt, eller du kan vælge at reparere det. Med de dele og det tilbehør, du kan finde hos FixPart, kan du få dit apparat til at fungere igen på en hurtig og billig måde. Ud over at det ofte er billigere at reparere dit apparat end at købe et nyt, er det også meget bedre for miljøet.

Hos FixPart.DK finder du mere end 15.000.000 reservedele og tilbehør i det tilgængelige sortiment, som passer til næsten alle mærker og til næsten alle husholdningsapparater. De leveres ikke kun hurtigt, men er også af meget høj kvalitet. Derfor behøver du aldrig at være uden dit husholdningsapparat i lang tid. Når din opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, køleskab eller fryser går i stykker, eller når en del skal udskiftes, er det naturligvis godt, at de kan udskiftes hurtigt.

Hvorfor købe reservedele og tilbehør hos FixPart?

Fordi bæredygtighed og bevidst brug og køb af produkter bliver stadig vigtigere, ønsker FixPart at gøre sit til at forebygge affald og e-waste. Ved at reparere din enhed forhindrer du, at brugbare dele af din enhed bliver smidt ud. Det reducerer mængden af e-affald og sikrer også, at din enhed bliver brugt bedre. Ved at reparere apparater bidrager du ikke kun til miljøet, men du hjælper også dig selv. Ved selv at udføre reparationen sparer du en masse penge og får også en masse tilfredshed! Så er du nysgerrig efter at vide, om du kan reparere dit apparat? Så tag et hurtigt kig på FixPart.DK’s produktsortiment og gå i gang med at reparere dit apparat!

Det tilgængelige FixPart produktsortiment

FixPart’s sortiment omfatter mere end 15.000.000 reservedele og tilbehør til over 1.000 forskellige enheder. Det omfatter dele og tilbehør til emhætter, ovne, køleskabe, frysere, mikrobølgeovne, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere og meget mere! I dette store sortiment har de dele og tilbehør fra kendte mærker som AEG, Bosch, Samsung, Krups, LG, Siemens, Whirlpool, LG og Samsung. Desuden har de også reservedele og tilbehør fra mindre kendte mærker, så FixPart har altid et produkt, der passer til dit apparat!

Reparer dit apparat i dag!

Er du nysgerrig efter at have læst denne blog, og er du nysgerrig efter at vide, om du kan reparere dit defekte apparat? Tjek derefter, om vi har den del, du har brug for, i vores produktsortiment, eller anmod om et gratis tilbud på et produkt via forespørgselsformularen på hjemmesiden! Har du andre spørgsmål om dit apparat, f.eks. hvordan det kan repareres, eller hvilke dele du har brug for? Så kontakt kundeservice, og vi hjælper dig gerne!